Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ούτε που… ίδρωσε η Μπάγερν κόντρα στην Πλζεν! (vids)
Champions League

Ούτε που… ίδρωσε η Μπάγερν κόντρα στην Πλζεν! (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου είχε πολύ εύκολο έργο στο εντός έδρας ματς του Champions League κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, επικρατώντας με σκορ 5-0.

04.10.2022 | 21:44

Η Μπάγερν Μονάχου είναι και πάλι η… Μπάγερν Μονάχου. Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες φαίνεται πως έκανε πολύ καλό στους παίκτες του Γιούλιαν Νάγκλεσμαν.

Οι Βαυαροί όχι μόνο πήραν μία εμφατική νίκη κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αλλά συνέχισαν έτσι και στο Champions League, όπου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων, επιβλήθηκαν εντός έδρας με σκορ 5-0 της Βικτόρια Πλζεν.

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχε κριθεί το αποτέλεσμα. Μιας και οι Γερμανοί είχαν ήδη σημειώσει τρία γκολ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η διαφορά, μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Βικτόρια Πλζεν, ήταν τεράστια. Όλοι το ήξεραν αυτό. Πριν καν γίνει η σέντρα της αναμέτρησης. Ωστόσο, από τη θεωρία οι Γερμανοί πέρασαν άμεσα στις πράξεις. Έτσι, δεν άργησαν να πανηγυρίσουν το πρώτο από τα πολλά τέρματά τους.

Αυτό ήρθε στο 7′ από τον Λερόι Σανέ. Ο Γερμανός εξτρέμ πήρε την μπάλα στα πόδια του και αφού στην αρχή πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στο τέλος σούταρε με δύναμη και νίκησε τον γκολκίπερ των Τσέχων, κάνοντας το 1-0. Η Μπάγερν Μονάχου είχε αυτό που ήθελε. Ένα γρήγορο γκολ. Έτσι, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και σημείωσε και δεύτερο τέρμα με τον Σερτζ Γκνάμπρι στο 13′.

Το 3-0 ήρθε από τον Σαντιό Μανέ στο 21′ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε… τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου έριξε τον ρυθμό της. Αλλά η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο συλλόγων ήταν τέτοια που ακόμα και με σβηστές μηχανές μπορούσε να σκοράρει.

Οι Γερμανοί ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 4-0 με τον Σανέ στο 50′ με τον Τσούπο Μοτίνγκ στο 59′ να βάζει το κερασάκι στην… τούρτα σε ένα βράδυ που οι φίλοι των γηπεδούχων είδαν την ομάδα τους να νικάει απλά και όμορφα, χαρίζοντας θέαμα!



















Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version