ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Ο Μπέλιγχαμ κρατάει ψηλά το λάβαρο της Ντόρτμουντ!

Μόλις στα 19 του χρόνια, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ηγείται της Ντόρτμουντ τρομάζοντας με την σταθερότητα του!

Ο Μπέλιγχαμ κρατάει ψηλά το λάβαρο της Ντόρτμουντ!

Κάθε ομάδα που θα έχανε τον Έρλινγκ Χάαλαντ, βλέποντας τι κάνει αυτή τη στιγμή ο Νορβηγός θα κοπάναγε το κεφάλι της στον τοίχο. Φεύγοντας από τη Βεστφαλία, ο 22χρονος σούπερ σταρ πήρε μαζί του και  πολλά σημαντικά γκολ για τους κιτρινόμαυρους. Ωστόσο, η Ντόρτμουντ έχει καταφέρει κάπως να περιορίσει την απουσία του, με έναν άλλο παίκτη του ρόστερ να παίρνει τα πάνω του.

Αρχηγός ετών 19

Εν απουσία του τραυματία Μάρκο Ρόις, κάποιος έπρεπε να πάρει τον ρόλο του αρχηγού στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη στο Champions League. Βάσει εμπειρίας και ηλικίας, υπήρχαν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ για να επιλέξει ο Εντίν Τέρζιτς. Η επιλογή ενός 19χρονου αγοριού σε ένα άκρως κομβικό παιχνίδι, σε πολλούς θα έκανε εντύπωση. Όταν όμως βλέπεις ότι είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, τότε ξαφνικά όλα βγάζουν νόημα.

Ενώ η Ντόρτμουντ εμφανίζεται και φέτος ασυνεπής και πολλές φορές αφελής, ο Άγγλος χαφ είναι το εντελώς αντίθετο. Συνεπέστατος στην απόδοση του, σοβαρός και συγκεντρωμένος σχεδόν σε κάθε λεπτό του αγώνα, ο 19χρονος μέσος έχει εξελιχθεί σε πραγματικό ηγέτη του συλλόγου. Παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του.

Στο Champions League ειδικά διαπρέπει. Τρία γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά και μια τελική πάσα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για έναν έμπειρο παίκτη είναι εξαιρετική συγκομιδή. Για έναν έφηβο ποδοσφαιριστή όμως είναι ακόμα καλύτερο. Ειδικά αν πρόκειται για έναν χαφ! Επιδόσεις που τον έχουν κάνει βασικό και αναντικατάστατο στη μεσαία γραμμή των Βεστφαλών.

Από μεγάλο ταλέντο, ο Μπέλιγχαμ έγινε παίκτης παγκόσμιας κλάσης

Αν υπάρχει ένα μέρος στην Ευρώπη που ξέρει να μετατρέπει διαμαντάκια σε… μονόπετρα, τότε αυτό είναι σίγουρα το Ντόρτμουντ. Πραγματικά, έχουμε χάσει το μέτρημα από τους παίκτες που ήρθαν στην Γερμανία ως μεγάλα στοιχήματα και κατάφεραν να φύγουν από αυτό ως παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα φυσικά, ο Ερλίνγκ Χάαλαντ. Από ένας ικανότατος 19χρονος σκόρερ, ο Νορνηγός έγινε ένας ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, ο οποίος πλέον «τραμπουκίζει» με τη φανέλα της Σίτι κάθε αγγλική αλλά και ευρωπαϊκή άμυνα.

Στο ίδιο μονοπάτι, δεν μπορούσε να μην μπει και ο Μπέλιγχαμ. Όταν η… μανούλα στις αγορές νέων παικτών Ντόρτμουντ αποφασίζει να πληρώσει 25 εκατομμύρια ευρώ για έναν ανήλικο χαφ από το Μπέρμιγχαμ, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Από παίκτης rotation, βασικός και από βασικός, αναντικατάστατος για την ομάδα του. Και όλα αυτά πριν καν προλάβει να συμπληρώσει δύο δεκαετίες ζωής!

Ήδη η αξία του βρίσκεται σε τρομακτικά υψηλά επίπεδα, αγγίζοντας σχεδόν τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι και πάλι πολλοί, όμως για την ώρα στο μυαλό του Άγγλου βρίσκεται μόνο η Ντόρτμουντ. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν συνεχίσει να δουλεύει τόσο σκληρά, τότε η αξία του θα τρυπήσει κάθε ταβάνι και η ομάδα του θα προετοιμαστεί για ακόμα μια πανάκριβη πώληση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ