ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Η φετινή Μάντσεστερ Σίτι φτιάχτηκε για να… τρομάζει κόσμο (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα και του Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να ταπεινώνει τους αντιπάλους της. Νέο θύμα της η Σάουθάμπτον (4-0).

Η φετινή Μάντσεστερ Σίτι φτιάχτηκε για να… τρομάζει κόσμο (vid)

Μετά το αφοπλιστικό 5-0 μεσοβδόμαδα στο Champions league, μετά το εμφατικό 6-3 επί της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής της Premier League ήρθε άλλη μια σαρωτική εντός έδρας νίκη για τους «Πολίτες».  Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα «κατάπιε» και τη Σαουθάμπτον. Επικράτησε με το ευρύ 4-0 των «Αγίων» και ανέβηκε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος περιμένοντας το Λίβερπουλ – Άρσεναλ.

Το ματς

H 9η στροφή της Premier League βρήκε την ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι να φιλοξενεί στο Έτιχαντ τη Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δείχνει να έχει ρολάρει για τα καλά κατακτώντας ευρείες νίκες σε Αγγλία και Champions League. Έτσι μετά τη Κοπεγχάγη ήρθε η σειρά των «Αγίων» να αντιμετωπίσουν την παρέα του φοβερού και τρομερού Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι «Πολίτες» σε ένα ακόμη παιχνίδι μπήκαν από το πρώτο λεπτό με τη ψυχολογία νικητή. Έπιασαν τον αντίπαλο αμέσως από τον… λαιμό και του έδειξαν πως το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Τελικά η Σαουθάμπτον κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν για 20 λεπτά. Στο 21′ ο Ζοάο Κανσέλο έκανε την επέλαση από τα αριστερά. Πέρασε σαν σταματημένους δύο αντιπάλους του και με άψογο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Δώδεκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φιλ Φόντεν να πετύχει γκολ.

Διαστημική Μάντσεστερ Σίτι, δεν βρήκε καμία αντίδραση η Σαουθάμπτον

Ο Βρετανός φορ έγινε τελικός αποδέκτης της πάσας του Κέβιν Ντε Μπρούιν και με υπέροχο σκαφτό πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε να πιέζει τη Σαουθάμπτον αναζητώντας κι άλλα γκολ. Στο 49′ ο Ριγιάντ Μάχρεζ πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα από τους συναδέλφους του και πέτυχε με έξοχο τρόπο το 3-0. To σόου των γηπεδούχων όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ποιος έλειπε για να σκοράρει στο ματς; Μα φυσικά ο Έλρινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός στο 65′ κατάφερε με τη σειρά του να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Σαουθάμπτον. Κανσέλο και Ντε Μπρούιν άλλαξαν τάχιστα τη μπάλα. Ο πρώτος έκανε τη συρτή σέντρα στη μεγάλη περιοχή και εκεί ο Χάαλαντ πετάχτηκε και με όμορφο σουτ έκανε το 4-0. Κάπου εκεί οι μηχανές έσβησαν. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα διαχειρίστηκε μέχρι τέλους το παιχνίδι χωρίς να χαλάσει άλλη ενέργεια. Τελικό αποτέλεσμα, 4-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ