ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
Θρίαμβος της Στουτγκάρδης, με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν! (vid)
Πεντάρα και θέαμα η Ντόρτμουντ μετά το αντίο του Ρόις (vid)
Γκολάρα ο Ρόις και ο κακός χαμός στη Βεστφαλία! (vid)
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Αυτή τη φορά… μπορεί στο 2.65

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Αυτή τη φορά… μπορεί στο 2.65

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Μίλαν – Τσέλσι (22:00): Σε δύσκολη θέση έχουν βρεθεί και οι δύο ομάδες. Ναι μεν η Τσέλσι πήρε το ματς στο Λονδίνο, ωστόσο απλώς ανανέωσε τις ελπίδες της. Και η ηττημένη εδώ, θα μπλέξει. Εκτός αν μπλέξουν και οι δύο. Πριν από μία εβδομάδα, η Τσέλσι πήρε το ματς με 3-0, με γκολ από Φοφανά, Ομπαμεγιάνγκ και Τζέιμς. Στο στοίχημα, δίνεται και πάλι ελαφρώς πιο μπροστά: Στο 3.15 ο Άσος, στο 2.48 το Διπλό. Δυνατές αποδόσεις. Πάμε να δούμε τι έχουμε. Να αναφέρουμε, για την ιστορία… Σάλτσμπουργκ 5, Τσέλσι 4, Μίλαν 4, Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3.

Όλα στραβά της πήγαν της Μίλαν στο Λονδίνο, όπου απείλησε ελάχιστα. Δεν ήταν καλή και μοιραία γνώρισε την ήττα. Πάντως, οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και έτσι «απάντησε» με μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Ιταλίας με 2-0 επί της Γιουβέντους. Το θέμα είναι να «απαντήσει» και τώρα για να πάρει προβάδισμα. Το γκολ που έβαλε ο Μπραχίμ Ντίαζ είναι να το χαζεύεις! Αριστούργημα. Αρκετά τα προβλήματα και πάλι, εκτός δίνονται Ιμπραΐμοβιτς, Κιάερ, Καλάμπρια, Ντε Κετέλαρ, Φλορέντσι, Μενιάν, Μεσίας και Σαλεμάικερς!

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, πάει στο Μιλάνο για να μη χάσει. Και χωρίς τους Καντέ, Φοφανά και Ζίγιες. Σάρωσε με 3-0 στο παιχνίδι στην Αγγλία, ενώ κέρδισε με το ίδιο σκορ και τη Γουλβς για την 3η διαδοχική επιτυχία με τον Πότερ στον πάγκο. Παιχνίδι με τεράστια σημασία. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό με το νέο προπονητή, αλλά έχει δρόμο μπροστά της. Και καλείται να δούμε πώς αντιδράει στα δύσκολα. Δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς ότι αν μείνει εκτός από τον όμιλο θα είναι τεράστια αποτυχία.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Μίλαν – Τσέλσι (22:00): Θα αποφύγω να πάω σε σημείο, ακόμη και με κάλυψη. Είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη εδώ. Πάμε στοίχημα με Over 1,5 γκολ & Over 8,5 κόρνερ, στο φανταστικό 2.20 (Novibet). Φανταστικό υπό την έννοια πως παίρνουμε πολύ καλή τιμή χωρίς να ζητάμε και πάρα πολλά από το παιχνίδι.

Όλοι οι αγώνες του Champions League (Τρίτη 11/10)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα (22:00): Την ευκαιρία να «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα νοκ άουτ, έχασε την προηγούμενη εβδομάδα στη Λισσαβόνα η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ «έπεσαν» πάνω σε έναν εκπληκτικό Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος ήταν ο κύριος υπεύθυνος για το 1-1 απέναντι στη Μπενφίκα. Έτσι, με 7β. μετά από 3 αγώνες, όπως και η αντίπαλός της, έχουν τον πρώτο λόγο. Στη Ligue 1, είχε το Σάββατο (8/10) τη δεύτερη βαθμολογική απώλειά της. Οι πρωταθλητές έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Ρεμς, ωστόσο, μπορεί κάποιος να τους δικαιολογήσει, καθώς από το 41’ αγωνίζονταν με παίκτη
λιγότερο.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα (22:00): Άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον 8ο όμιλο έκανε η Μπενφίκα. Οι «αετοί» κράτησαν στο 1-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη. Δεν κλείστηκαν πίσω και κόντραραν στα ίσια τη μεγάλη αντίπαλό τους. Με συγκομιδή 7β. μπορούν να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στη διοργάνωση. Στην Primeira Liga επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 4-2 της Ρίο Άβε. Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος επέστρεψε στο «Ντα Λουζ» ως αντίπαλος και αποθεώθηκε από τους
φιλάθλους, όταν έγινε αλλαγή. Οι παίκτες του Ρότζερ Σμιντ έφτασαν τους 23β. σε 8 αγώνες και οδηγούν την κούρσα.

Τα πάντα για την Ευρωλίγκα: Αναλύσεις, Αφιερώματα, Ειδικά Στοιχήματα

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα (22:00): Πλήγμα για τους γηπεδούχους με τον Λιονέλ Μέσι (μεσοεπιθετικός), που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής. Νοκ άουτ επίσης οι Νούνο Μέντες (εξτρέμ), Κιμπεμπέ (στόπερ) και Ρενάτο Σάντσες (μέσος). Καμία αλλαγή στο απουσιολόγιο των φιλοξενούμενων. Εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται οι Μοράτο (στόπερ) και Βερίσιμο (στόπερ).

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ας δούμε τώρα, τι θα παίξουμε στοίχημα. Προσωπικά, περιμένω ένα παιχνίδι ανάλογο με αυτό της Λισσαβόνας, αλλά με νικητή. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί και εκτιμώ πως θα φτάσει στη νίκη, που θα την φέρει αγκαλιά με την πρώτη θέση. Η Μπενφίκα μπορεί να της βάλει δύσκολα, αλλά σίγουρα όχι κάτι παραπάνω από το να σκοράρει. Πάμε στοίχημα με την επιλογή 1 & Goal/Goal στο εξαιρετικό 2.65 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ