Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς Χάαλαντ η ενδεκάδα με Κοπεγχάγη! (pic)
Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς Χάαλαντ η ενδεκάδα με Κοπεγχάγη! (pic)

Δίχως τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι στο σημερινό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη για το Champions League.

11.10.2022 | 18:43

Η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται σε λίγη ώρα (19:45) στην Κοπεγχάγη με την ομώνυμη ομάδα. Οι «πολίτες» οδεύουν ολοταχώς για πρόκριση και μαθηματικά στον όμιλό τους. Μιας και έχουν κάνει το 3/3, με τη δεύτερη Ντόρτμουντ να έχει έξι βαθμούς. Ενώ τόσο Σεβίλλη και όσο και η σημερινή αντίπαλος της Σίτι έχουν μόλις έναν βαθμό. Συνεπώς είναι πολύ πιθανό σήμερα οι Άγγλοι να έχουν εξασφαλίσει ήδη ένα εισιτήριο για τη φάση των 16.

Συνεπώς, ο Πεπ Γκουαρντιόλα κρίνει πως θα είναι συνετό να μην χρησιμοποιήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην αρχική του ενδεκάδα. Ο Νορβηγός σέντερ φορ σκοράρει μανιωδώς, αλλά μην ξεχνάμε πως δεν είναι… ρομπότ. Είναι άνθρωπος και κουράζεται καμιά φορά… Έτσι, θα ξεκινήσει καθήμενος στον πάγκο παίρνοντας πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας. Με τον Άλβαρεζ να παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα της Σίτι:

Έντερσον, Κανσέλο, Ακάνζι, Λαπόρτ, Γκόμες, Ρόντρι, Ντε Μπρούιν, Γκουντογάν, Μαχρέζ, Γκρίλις, Άλβαρεζ

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version