ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Έφυγε… ατσαλάκωτος από το Αζερμπαϊτζάν ο Ολυμπιακός! (vid)

O Ολυμπιακός έδειξε πάθος και μαχητικότητα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Καραμπάκ και έφυγε με την ισοπαλία (0-0) από το Αζερμπαϊτζάν.

Έφυγε… ατσαλάκωτος από το Αζερμπαϊτζάν ο Ολυμπιακός! (vid)

Η Καραμπάκ είχε τις πιο πολλές φάσεις. Η Καραμπάκ πίεσε περισσότερο. Αλλά ο Ολυμπιακός είχε ένα δοκάρι με τον Καμαρά. Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League για την ελληνική ομάδα.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο και έδειξαν ότι αν είναι λίγο τυχεροί στις επόμενες δύο αγωνιστικές και αν τους ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα και εκείνοι πάρουν κάτι παραπάνω, τότε δεν αποκλείεται να συνεχίσουν στο Conference League.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Κάραμπαγκ μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ είχε δώσει τις απαραίτητες οδηγίες στους παίκτες του, ώστε να περιμένουν τους αντιπάλους τους, ώστε να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση. Αυτό δεν ήταν απλό. Ούτε και εύκολο.

Οι γηπεδούχοι με τον κόσμο στο πλευρό τους έφταναν σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή της ελληνικής ομάδας. Ωστόσο, κάτι τους έλειπε για να πάρουν κάτι παραπάνω. Οι φιλοξενούμενοι σε πολλές μονομαχίες έδειξαν ότι δεν είχαν σκοπό να δεχτούν και πάλι τόσα γκολ, όπως έγινε πριν από μία εβδομάδα στο «Καραϊσκάκης».

Όσο περνούσαν τα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στεκόντουσαν ολοένα και καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε (38′) είχαν και δοκάρι με τον Καμαρά. Αλλά για λίγα εκατοστά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους «ερυθόλευκους».

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι πίεζαν όσο μπορούσαν περισσότερο. Αλλά χωρίς να πετύχουν κάποιο τέρμα. Ο ερχομός του Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ. Ο Γάλλος μέσος πήρε πολλές ατομικές προσπάθειες και έδωσε πολύτιμες ανάσες στους συμπαίκτες που τις χρειάζονταν και με το παραπάνω.

Από το 80′ και έπειτα η Καραμπάκ είχε κλείσει τον Ολυμπιακό στα καρέ του. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης. Κάπως έτσι πήραν και το 0-0 που τους έδωσε τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο του Europa League.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ