ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Είναι ανώτερη στο 1.99

Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

Είναι ανώτερη στο 1.99

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa League.

Ναντ – Φράιμπουργκ (19:45): Την πρόκριση, δεν τη χάνει. Θέλει και την πρωτιά και είναι πολύ κοντά να την εξασφαλίσει. Η καλύτερη ομάδα του 7ου ομίλου, του ομίλου του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, η Ναντ είναι αγνώριστη φέτος. Στο στοίχημα προσφέρονται δυνατές αποδόσεις, με το Διπλό λίγο πιο χαμηλά, γύρω στο 2.10 το βρίσκουμε. Πριν μία εβδομάδα, στη Γερμανία, η Φράιμπουργκ πήρε το ματς άνετα, με 2-0 και έκανε το 3/3. Να δούμε και πώς έχει η κατάσταση… Φράιμπουργκ 9, Καραμπάγκ 6, Ναντ 3, Ολυμπιακός 0.

Η Ναντ παραμένει στα κάτω της. Αγνώριστη σε σχέση με πέρσι. Έχασε (3-0) και από τη Ρεν, η 3η διαδοχική ήττα και έχει μόλις 1 ισοπαλία σε 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία νίκη, το 3-1 επί της Τουλούζ στις 28/8, ενώ τελευταία νίκη της είναι το 2-1 επί του Ολυμπιακού στις 8/9. Παραμένει στη θέση του ο Κομπουαρέ, αλλά αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση, βλέπουμε να προκύπτει θέμα.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Και με ισοπαλία εξασφαλίζει η Φράιμπουργκ την πρόκριση, αλλά εδώ που έφτασε προφανώς και θέλει την πρωτιά. Είναι μεγάλη υπόθεση να αποφύγεις έναν νοκ άουτ γύρο και να βρεθείς κατευθείαν στους «16». Η πιο σταθερή ομάδα, με διαφορά. Έρχεται από το 2-0 επί της Ναντ, σε ματς που ήταν καλύτερη, ενώ στο πρωτάθλημα έμεινε στο 2-2 με τη Χέρτα στο Βερολίνο. Παραμένει ψηλά, στη 2η θέση και στο -2 από την Ουνιόν. Πολύ σοβαρή και καλή ομάδα, χωρίς να κάνει ο Στρέιχ πολλές αλλαγές.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ναντ – Φράιμπουργκ (19:45): Πιο πολύ και από την ομάδα της Ναντ, την Φράιμπουργκ θα πρέπει να «φοβίζει» η έδρα. Πάμε στοίχημα με συνδυασμό και με κάλυψη: Χ2 & Over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο πολύ καλό 1.90 (Novibet).

Όλοι οι αγώνες του Europa League (Πέμπτη 13/10)

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σερίφ Τιρασπόλ (22:00): Την ευκαιρία να «σφραγίσει» από σήμερα την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης έχει η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μετά τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας στη Μολδαβία με 2-0, οι Βάσκοι έκαναν το «3 στα 3» και με 9β. φιγουράρουν στην κορυφή του 5ου ομίλου. Η πρώτη θέση έχει πολύ μεγάλη σημασία, αφού την στέλνει απευθείας στους «16». Στη La Liga, συνέχισε με μια ακόμη νίκη. Το 1-0 επί της Βιγιαρεάλ ήρθε μεν δύσκολα, αλλά ήταν το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο. Μετά από 8 αγώνες, βρίσκεται στην 6η θέση με 16β. και στο -6 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σερίφ Τιρασπόλ (22:00): Ένα ημίχρονο άντεξε στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι η Σερίφ Τιρασπόλ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχθηκε γκολ, στο… καπάκι έμεινε με παίκτη λιγότερο, δέχθηκε το δεύτερο και το τελικό 2-0 ήταν κάπως αναμενόμενο. Έμεινε με τους 3β. της πρεμιέρας απέναντι στην Ομόνοια και ο ρεαλιστικός στόχος είναι να διατηρηθεί στην 3η θέση για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Conference League. Στο πρωτάθλημα Μολδαβίας, νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Ντινάμο Τιρασπόλ και παρέμεινε στην κορυφή με 24β. σε 10 αγώνες.

Όλοι οι αγώνες του Conference League (Πέμπτη 13/10)

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σερίφ Τιρασπόλ (22:00): «Νοσοκομείο» θυμίζει σε ένα ακόμη παιχνίδι η αποστολή των Βάσκων. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Γκοροσάμπελ (μπακ), Θουμπέλδια (στόπερ/χαφ), Μπαρενετσέα (εξτρέμ), Μερκελάνθ (μεσοεπιθετικός), Σαντίκ (φορ), Αλί Τσο (φορ) και ο αρχηγός Οϊαρθάμπαλ (φορ). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα ερωτηματικό και αφορά στη συμμετοχή του Τσελιάντνικ (βασικός κίπερ).

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ας δούμε τώρα τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Εντάξει, δεν συζητάμε για το φαβορί, το οποίο είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά η τιμή του άσου είναι στα… τάρταρα! Για να γίνει συνδυασμός με γκολ και να προκύψει αξιοπρεπής απόδοση, θα πρέπει το σκορ να… ξεφύγει. Θα πάω στην επιλογή γκολ της γηπεδούχου ομάδας, από την οποία περιμένω να είναι καλή από την αρχή. Πάμε στοίχημα με το: να σκοράρει η Ρεάλ Σοσιεδάδ και στα 2 ημίχρονα σε απόδοση1.99 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ