ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Έχει νόημα το 1.80

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τη Bundesliga και την Premier League.

Έχει νόημα το 1.80

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τη Bundesliga και την Premier League.

Σάλκε – Χόφενχαϊμ (21:30): Την… κάτω βόλτα έχει πάρει η Σάλκε. Μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες στην πρώτη εξάδα αγώνων, η ομάδα του Φρανκ Κράμερ μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες από Ντόρτμουντ, Άουγκσμπουργκ και Λεβερκούζεν. Το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα για τους «βασιλικούς μπλε», οι οποίοι ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους. Θέλουν μια νίκη-ανάσα, ώστε να ανέβουν και βαθμολογικά. Μετά από 9 αγώνες, έχουν μόλις 6β., που τους φέρνουν στη 16η θέση.

Σάλκε – Χόφενχαϊμ (21:30): Την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κορυφή έχασε την προηγούμενη εβδομάδα η Χόφενχαϊμ. Η ομάδα του Αντρέ Μπράιτενρεϊτερ ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από τη Βέρντερ Βρέμης, δεχόμενη γκολ στο 87’. Δεν ήταν χειρότερη από τους «πράσινους», αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα. Σε γενικές γραμμές, πάντως, η μέχρι τώρα παρουσία της είναι άκρως ικανοποιητική, αφού με 14β. σε 9 αγώνες, βρίσκεται οριακά εκτός εξάδας, που είναι ο βασικός στόχος για φέτος.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Σάλκε – Χόφενχαϊμ (21:30): Ισορροπία υπάρχει στην προϊστορία των δύο ομάδων, οι οποίες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν 27 φορές. Ένα μικρό προβάδισμα στις νίκες έχει η Χόφενχαϊμ, που πανηγύρισε 11 φορές έναντι 9 της Σάλκε, ενώ 7 αναμετρήσεις τους έχουν λήξει ισόπαλες.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ας δούμε τώρα τι θα παίξουμε και στο στοίχημα. Η Χόφενχαϊμ έχει τον πρώτο λόγο και έχει τα φόντα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς. Είναι καλύτερη ομάδα και αν παίξει με βάση τις δυνατότητές της, θα πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η Σάλκε μπορεί να είναι ανταγωνιστική, αλλά μέχρις ενός σημείου. Το αμφίσκορο μπορεί επίσης να αποτελέσει επιλογή, αφού και οι δύο σκοράρουν με συνέπεια. Ακόμη καλύτερο να κάνουμε συνδυασμό για μεγαλύτερη απόδοση. Πάμε στοίχημα με Χ2 & Goal/Goal στο 2.18 (Pamestoixima).

Euroleague Bet Builder: Σε απόδοση που κάνει… μπαμ

Μπρέντφορντ – Μπράιτον (22:00): Για την 11η αγωνιστική κοντράρονται εδώ και βρίσκουμε αρκετά καλές αποδόσεις, με το Διπλό (2.40) λίγο πιο χαμηλά από ότι τον Άσο (3.00). Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι η Μπράιτον παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα ως τώρα. Στο στοίχημα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Πέρσι, πάντως, η Μπράιτον πήρε και τα δύο παιχνίδια, 2-0 εντός, 1-0 εκτός. Η Μπρέντφορντ γνώρισε την πιο βαριά ήττα της στην Premier League με αυτό το 5-1 από τη Νιούκαστλ. Της ακυρώθηκε γκολ στο 10’ με το σκορ στο 0-0 και εν τέλει δέχτηκε γκολ σχεδόν σε κάθε καθαρή ευκαιρία της αντιπάλου της. Είχε προηγηθεί το 0-0 με την Μπόρνμουθ και το 3-0 από την Άρσεναλ, ενώ πριν είχε νικήσει 5-2 τη Λιντς. Η μία από τις δύο νίκες στη σεζόν, η άλλη είναι πάλι εντός, το 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός δίνονται ο Γιάνσον, ο Λούις-Πότερ και ο Νόργκααρντ.

Όλοι οι αγώνες της Euroleague (Παρασκευή 14/10)

Πάμε και στην Μπράιτον που συνεχίζει να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και με το νέο της προπονητή, τον Ντε Τσέρμπι. Έχασε 1-0 από την Τότεναμ εντός με το γκολ του Κέιν στο 22’, αλλά σίγουρα δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Δικαιούταν, βάσει της εικόνας της, αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί το 3-3 στο «Άνφιλντ», στο ντεμπούτο του Ιταλού προπονητή, ενώ πριν είχε διαλύσει με 5-2 τη Λέστερ στο τελευταίο ματς του Πότερ! Συνολικά φέτος έχει εξαίρετη πορεία, μιας και την βρίσκουμε στην 7η θέση με 14 βαθμούς με 4-2-2 και 14-9 γκολ. Εκτός δίνεται ο Μόντερ.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Μπρέντφορντ – Μπράιτον (22:00): Θα πάω στοιχηματικά σε πρόταση με γκολ. Γενικά, δίνονται ψηλά, άνω του διπλασιασμού. Θα στηρίξω, όμως, μία πιο γενική επιλογή που την βρίσκουμε σε αξιόλογη τιμή. Πάμε στοίχημα με το Γκολ και στα 2 ημίχρονα, στο 1.80 (winmasters). Θα το ήθελα λίγο πιο πάνω, αλλά εμένα μου κάνει και σε αυτήν την απόδοση.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ