ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν: Έντονη ανησυχία για Νόιερ – Ελλοχεύει ο κίνδυνος απουσίας του από το Μουντιάλ

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα έχει στον αυριανό αγώνα της τον Μάνουελ Νόιερ ο οποίος έχει πρόβλημα στον ώμο του.

Μπάγερν: Έντονη ανησυχία για Νόιερ – Ελλοχεύει ο κίνδυνος απουσίας του από το Μουντιάλ

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, θα απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Φράιμπουργκ, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο, όπως δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

«Ο “Μάνου” δεν θα μπορέσει να παίξει, γιατί εξακολουθεί να έχει προβλήματα στον ώμο. Χωρίς παυσίπονα, δεν μπορεί να κουνήσει τον ώμο του όσο χρειάζεται για ένα ματς» τόνισε ο 35χρονος προπονητής και πρόσθεσε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ελπίζω να μπορέσει να παίξει ξανά την επόμενη εβδομάδα με την Άουγκσμπουργκ στον αγώνα για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας».

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Νόιερ

Διαβάστε επίσης: Ποιον παίκτη της Μπάγερν θέλει η Ρεάλ

Ο Νόιερ αγωνίστηκε στο “Klassiker” του περασμένου Σαββάτου (8/10) με την Ντόρτμουντ, ωστόσο δεν ακολούθησε την αποστολή της Μπάγερν στο Πλζεν για τον αγώνα της Τετάρτης (12/10) με τη Βικτόρια για το Champions League, όπου η γερμανική ομάδα επικράτησε με 4-2 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των «16». Το πρόβλημα στον ώμο του 36χρονου γκολκίπερ έρχεται πέντε εβδομάδες πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Μουντιάλ στο Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου), ενώ η εθνική Γερμανίας δίνει τον πρώτο αγώνα της στη διοργάνωση στις 23/11 με αντίπαλο την Ιαπωνία.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ