ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Ο Αρτέτα κράζει τον Ομπαμεγιάνγκ: «Αυτός είχε ζητήσει άδεια για να κάνει τατουάζ…»

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ... εξόργισε τον Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος με δηλώσεις του απάντησε στον Γκαμπονέζο σταρ!

Ο Αρτέτα κράζει τον Ομπαμεγιάνγκ: «Αυτός είχε ζητήσει άδεια για να κάνει τατουάζ…»

Ο Ομπαμεγιάνγκ με δηλώσεις του… άσκησε κριτική στον Μικέλ Αρτέτα, τονίζοντας πως ο Ισπανός δεν είναι ακόμα ικανός για να κοουτσάρει έναν τέτοιον σύλλογο.

Πάντως ο τεχνικός των Λονδρέζων δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Γκαμπονέζος είπε τέτοια λόγια και… απάντησε με τον πλέον καυστικό τρόπο. Ο Αρτέτα υποστήριξε πως ο Ομπαμεγιάνγκ δεν είναι… ένας δυνατός χαρακτήρας, δίνοντας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο Αρτέτα τόνισε πως αυτήν την στιγμή ο Ομπαμεγιάνγκ δεν χωράει στο ρόστερ των κανονιέρηδων, αποκαλύπτοντας πως ο Όμπα είχε ζητήσει άδεια για να κάνει ένα τατουάζ.

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ένας δυνατός χαρακτήρας είναι κάποιος που με… προκαλεί και με βοηθά τακτικά, προκαλεί τον εαυτό του ώστε να τα πηγαίνει καλύτερα σωματικά και προκαλεί τους άλλους πνευματικά για να γίνουν καλύτεροι. Από αυτούς τους ποδοσφαιριστές ευτυχώς έχουμε στην Άρσεναλ και πολλούς μάλιστα. Κάποιος όμως που ζητάει έξτρα μέρες άδειας για να χτυπήσει ένα τατουάζ στον σώμα του, δεν είναι δυνατός χαρακτήρας, πιστέψτε με…», ανέφερε ο Μικέλ Αρτέτα για τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ