ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Να το πάρει χωρίς κόπο

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τη Serie A και La Liga.

Να το πάρει χωρίς κόπο

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τη Serie A και La Liga.

Σαμπντόρια – Ρόμα (19:30): Για την 10η αγωνιστική η αναμέτρηση στη Γένοβα. Σε δεινή θέση από πολύ νωρίς η Σαμπντόρια, που θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Μετά από εννέα αγωνιστικές μετράει 0Ν-3Ι-6Η με γκολ 5-17 και είναι ουραγός με μόλις τρεις βαθμούς στο σακούλι, στο -4 από τη γραμμή σωτηρίας. Με το 1-1 στην έδρα της Μπολόνια έβαλε τουλάχιστον τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών που είχε προηγηθεί. Τραυματίας ο Μουρίγιο, αμφίβολοι και οι Ντε Λούκα, Γουίνκς.

Μετά την ήττα από την Αταλάντα η Ρόμα έβγαλε αντίδραση με τη σπουδαία ανατροπή και τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ίντερ. Για να ακολουθήσει το εντός έδρας 2-1 από της Λέτσε, αποκαθιστώντας την ηρεμία στο στρατόπεδο των ‘τζαλορόσι’. Βελτίωσε το ρεκόρ της η Ρόμα σε 6Ν-1Ι-2Η και γκολ 12-9. Με 19 βαθμούς είναι 6η αλλά μόλις στο -1 από την τετράδα που είναι και ο βασικός της στόχος. Μεσοβδόμαδα πήρε βαθμό στο 1-1 με την Μπέτις στην Ανδαλουσία και έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης από το Group C του Europa League. Τσελίκ, Νταρμπό και Ντιμπάλα είναι εκτός μάχης, αργεί η επιστροφή του Βαϊνάλντουμ.
Αμφίβολι οι Κάρσντορπ και Κουμπούλα.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Σαμπντόρια – Ρόμα (19:30): Σκούρα τα πράγματα φέτος για τη Σαμπντόρια. Τις προηγούμενες σεζόν έβρισκε εύκολα ή δύσκολα τον τρόπο να κρατά το κεφάλι της πάνω από το νερό, δεν φρόντισε όμως να βγει από αυτή τη διαδικασία. Μοιραία έβαλε τον εαυτό της σε δύσκολη θέση και ουσιαστικά θα ψάξει μια υπέρβαση για να σωθεί. Προβληματική σε όλες τις γραμμές της, κραυγαλέα η αδυναμία της σε δημιουργία, σπανίως φτάνει σε θέση βολής. Και την ίδια στιγμή είναι ‘γυμνή’ ανασταλτικά. Η Ρόμα είναι σίγουρα πιο σοβαρή από τα προηγούμενα χρόνια. Της ταιριάζει το πλάνο του Μουρίνιο, αν και χρειάζεται βελτίωση σε συγκεκριμένα
κομμάτια του παιχνιδιού. Ειδικά στη διαχείριση των αγώνων που δεν της πάνε από την αρχή. Ψάχνει ρυθμό εκτελεστικά και σταθερότητα στα μετόπισθεν. Η απουσία του Ντιμπάλα είναι ένα θέμα, αλλά το ρόστερ έχει βάθος και λύσεις.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Στην κατάσταση που είναι οι δύο ομάδες, όσο και να ψάξει κανείς πάτημα για κόντρα δεν βρίσκει. Στραβή μπορεί να γίνει μόνο αν η Ρόμα μπει στο γήπεδο και… πετάει αετό. Διαφορετικά, η Σαμπντόρια δεν έχει τα όπλα ή την ψυχολογία να την απειλήσει σοβαρά. Μονόδρομος η επιλογή μας με βάση τη συνολική εικόνα, θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 2 & under 4,5 γκολ στο 1.93 της Stoiximan.

Τα κορυφαία προγνωστικά NBA

Βιγιαρεάλ – Οσασούνα (22:00): Να πλησιάσει στις θέσεις που στο φινάλε δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο θέλει η Βιγιαρεάλ. Αλλά έχει δύσκολο έργο εδώ, αντιμετωπίζοντας μία αξιόλογη ομάδα που φέτος κάνει πολύ καλή εκκίνηση. Θεωρώ πως διαφορετικά στο στοίχημα θα βρίσκαμε τον Άσο αρκετά πιο κάτω από 1.64, ίσως και στα όρια του 1.40. Όπως και να ‘χει, παραμένει φαβορί η ομάδα του Έμερι. Για την ιστορία, πέρσι η Οσασούνα έκανε 2 νίκες, 2-1 εκτός, 1-0 εντός! Η παράδοση είναι στο 12-4-4. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει… Η Βιγιαρεάλ νίκησε 1-0 και στην Αυστρία την Αούστρια Βιέννης, έκανε το 4/4 στον όμιλο στο
Europa League και εξασφάλισε πρόκριση και πρωτιά από την 4η αγωνιστική. Στο πρωτάθλημα έχασε 1-0 από τη Σοσιεδάδ και βιώνει κάτι πρωτόγνωρο τα τελευταία χρόνια, συμπλήρωσε 4 αγώνες χωρίς νίκη. Είχαν προηγηθεί το 0-0 με την Κάντιθ, το 1-1 με τη Σεβίλλη, το 1-0 από την Μπέτις. Με εξαίρεση την Κάντιθ που όντως ήταν «γκέλα», τα άλλα ήταν ντέρμπι. Τελευταία νίκη της είναι το 4-0 επί της Έλτσε στις 4/9. Δεν παίζουν Κοκλέν, Φόιτ και Ζεράρ Μορένο.

Όλοι οι αγώνες της ημέρας (Δευτέρα 17/10)

Η Οσασούνα φέτος έχει πολύ καλή παρουσία και ας έχει μείνει 3 ματς χωρίς νίκη. Ηττήθηκε 2-1 από τη Βαλένθια σε ματς που είχε χαμένο πέναλτι που το ολοκλήρωσε με 9 ποδοσφαιριστές! Πριν, είχε πάρει 1-1 από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και είχε ηττηθεί 2-0 από τη Χετάφε. Η τελευταία της νίκη είναι το 1-0 κόντρα στην Αλμερία στις 12/9. Συνολικά έχει 13 βαθμούς με 4-1-3 και 9-8 γκολ. Εκτός ο Πένια, ο Γκαρσία και ο Κίκε Σαβέριο.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Βιγιαρεάλ – Οσασούνα (22:00): Θα ποντάρω στην επιστροφή της Βιγιαρεάλ στις επιτυχίες. Όση κούραση και να έχει, δεν την παίρνει να μείνει κι άλλο πίσω. Πάμε στοίχημα με τον 1 & Over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 2.10 (winmasters).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ