ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Με τα γκολ στο 1.92

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Premier League.

Με τα γκολ στο 1.92

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Premier League.

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (21:30): Νίκη που την είχε ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα πήρε την Κυριακή η Λίβερπουλ. Στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ, ένα γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ήταν αυτό που χάρισε την πρώτη τόσο μεγάλης σημασίας νίκη για τους κόκκινους στο φετινό πρωτάθλημα. Και από πλευράς γοήτρου, απέναντι σε μια ομάδα που έμοιαζε ασταμάτητη και από βαθμολογικής άποψης. Όχι γιατί η Λίβερπουλ μπήκε ξανά σε κάποιο κόλπο όσον αφορά την κορυφή, απέχει πολύ απ’ αυτή. Αλλά γιατί η συγκομιδή των δέκα βαθμών στους πρώτους οχτώ αγώνες της την έφερνε πιο κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού, παρά σε αυτές της κορυφής.

Μια νίκη που ήρθε λίγες μέρες μετά την… παράσταση στη Σκωτία με το εντυπωσιακό 7-1 απέναντι στη Ρέιντζερς, με τον Σαλάχ να μπαίνει αλλαγή και να πετυχαίνει χατ τρικ. Είναι προφανές πως αυτή η αγωνιστική άνοδος του Αιγύπτιου παίζει καθοριστικό ρόλο για όλο το δημιούργημα του Κλοπ. Σε μια σεζόν που δυσκολεύεται αρκετά να βρει τα… πατήματά της μετά τη φυγή ενός άκρως επιδραστικού ποδοσφαιριστή όπως ήταν ο Μανέ. Τώρα που ο Σαλάχ ανεβάζει στροφές, μαζί του ανεβάζει και όλη η ομάδα. Το πρόγραμμα πλέον ευνοεί τη Λίβερπουλ για ένα αληθινά καλό σερί. Γουέστ Χαμ εντός, Νότιγχαμ εκτός, Λιντς εντός είναι τα επόμενα τρία ματς πριν πάει στο Λονδίνο για ντέρμπι με την Τότεναμ.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (21:30): Σε εξαιρετική κατάσταση εμφανίζεται μέσα στον Οκτώβριο η Γουέστ Χαμ. Έχει δώσει πέντε ματς σε διάστημα 16 ημερών και δεν έχει χάσει σε κανένα, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Europa League. Εντός έδρας είχε το 2-0 με τη Γουλβς, το 3-1 με τη Φούλαμ και το 2-1 με την Άντερλεχτ, την οποία κέρδισε και στο Βέλγιο με 1-0. Πήρε και ισοπαλία στο Σαουθάμπτον πριν από τρεις μέρες με το τελικό 1-1, φτάνοντας τους 11 βαθμούς και παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Λίβερπουλ έχει ψυχολογία και ίσως είναι στην καλύτερη κατάστασή της από το ξεκίνημα της σεζόν. Όμως δεν έχει να αντιμετωπίσει έναν εύκολο αντίπαλο, αντίθετα οι Λονδρέζοι παρουσιάζονται ιδιαιτέρως φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα. Και συνεχίζουν το αήττητο σερί τους σκοράροντας σε όλα τους τα ματς εντός Οκτωβρίου. Δίνω το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά δεν θα πάω σε σημείο γιατί το βρίσκω χαμηλά. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.92 (Pamestoixima).

Τα κορυφαία προγνωστικά NBA

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (22:15): Για την 12η αγωνιστική η σπουδαία αναμέτρηση του Old Trafford. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόλλησε στο 0-0 με τη Νιούκαστλ και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο στην τετράδα. Μίνιμουμ στόχος το εισιτήριο για το Champions League, σκληρός ο ανταγωνισμός και για την ώρα η ομάδα του Τεν Χαχ δεν πείθει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το ρόστερ έχει ποιότητα και λύσεις, όχι όμως ακόμη και τον χαρακτήρα που απαιτείται για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια ομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ρεκόρ της φτάνει σε 5Ν-1Ι-3Η, με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (13-15). Δεν υπολογίζονται για την
αναμέτρηση με τους Spurs οι Μαρσιάλ, Ουάν-Μπισάκα, Φαν ντε Μπεκ, αμφίβολοι οι Έρικσεν και Μαγκουάιρ.

Η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Πήρε σημαντικό τρίποντο στην έδρα της σκληρής Μπράιτον και ακολούθως επικράτησε 2-0 της Έβερτον ελέγχοντας την αναμέτρηση σε όλη τη διάρκεια της. Ενδιάμεσα κατέκτησε τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες της για πρόκριση από τους ομίλους του Champions League. Στο πρωτάθλημα μετράει συνολικά 7Ν-2Ι-1Η με γκολ 22-10. Παρουσιάζει την 3η καλύτερη επίθεση και την 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Με 23 βαθμούς είναι στην 3η θέση, ισόβαθμη με την 2η Μάντσεστερ Σίτι και στο -4
από την κορυφή. Τιμωρημένος ο Έμερσον, τραυματίες οι Ρισάρλιζον και Τανγκάνγκα. Πιθανή η επιστροφή του Κουλουσέφσκι.

Όλοι οι αγώνες της Ευρωλίγκας (Τετάρτη 19/10)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (22:15): Με πίεση και υποχρέωση νίκης μπαίνει σε κάθε παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνθήκη που δεν μπορεί ακόμη να υποστηρίξει στο χορτάρι. Ο Τεν Χαχ σιγά σιγά καταλήγει σε πρόσωπα και σχήμα, αλλά η ομοιογένεια είναι ακόμη ένα σοβαρό ζητούμενο. Δεν μπορεί να βρει ρυθμό στην επίθεση, από τη στιγμή που οι επιλογές της στο τρίτο μισό του γηπέδου είναι συνήθως βεβιασμένες. Δεν έχει τον παίκτη που θα σκοράρει σε σταθερή βάση και δεν εμπνέει ασφάλεια ανασταλτικά. Η Τότεναμ είναι ομάδα – γρίφος. Εκεί που όλα πάνε πρίμα συνήθως θυμάται τον κακό της εαυτό και όταν δείχνει
έτοιμη να λυγίσει υπό το βάρος των περιστάσεων, βρίσκει τις λύσεις. Η σταθερότητα είναι ένα ζητούμενο, είναι πολύ δυνατή στη γραμμή κρούσης και έχει ερωτηματικά στη θέση του δεξιού full back και τους στόπερ. Διαθέτει ποικιλία σε δημιουργία και σκορ, έχει καλές και κακές μέρες στα μετόπισθεν.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ματς λεπτών ισορροπιών, σχετικά μοιρασμένο το σετ με φαβορί τους γηπεδούχους σε τιμές άνω του 2.50. Η Γιουνάιτεντ έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ματς, ως σύνολο όμως η Τότεναμ σίγουρα πείθει περισσότερο. Οι Λονδρέζοι μπορούν να βρουν ένα γκολ στο Old Trafford και να προσθέσουν έξτρα πίεση στους ‘κόκκινους διαβόλους’, που ζορίζονται στη διαχείριση αγώνων που στραβώνουν. Παιχνίδι που συγκεντρώνει προϋποθέσεις για θέαμα και σηκώνει κόντρα, θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό Χ2 & Goal/Goal στο 2.40 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ