ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη: Η «χρυσή» ομάδα του Κάρλο αγνοεί τη λέξη φρένο (vid)

Η πυραυλοκίνητη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει! Οι Μαδριλένοι κατάπιαν στην κόντρα και τη Σεβίλλη (3-1) και συνέχισαν την απίθανη πορεία τους.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη: Η «χρυσή» ομάδα του Κάρλο αγνοεί τη λέξη φρένο (vid)

Αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αντίπαλο. Η Σεβίλλη πίστεψε πως μπορεί να σταματήσει τη «Βασίλισσα» αλλά… Οι Μαδριλένοι με σκόρερς τους Μόντριτς, Βάσκεθ και Βαλβέρδε επικράτησε 3-1 της ομάδας από την Ανδαλουσία και συνέχισε την απίστευτη πορεία της.

Το ματς

Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της La Liga διεξήχθη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Ρεάλ Μαδρίτης τέθηκε αντιμέτωπη με τη πάντα επικίνδυνη Σεβίλλη. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Καρίμ Μπενζεμά σήκωσε στον ουρανό του γηπέδου τη Χρυσή Μπάλα. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Μαδριλένους.

Με την αύρα του Μπενζεμά ο Λούκα Μόντριτς μόλις στο 5′ πάτησε την αντίπαλη περιοχή και μετά την όμορφη ασίστ του Βινίσιους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Η Σεβίλλη έπαιξε περισσότερο παθητικά περιμένοντας τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο με στόχο την ιδανική αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι έφθασαν ξανά κοντά στο γκολ στα πρώτα 45′ όμως οι προσπάθειές τους έμειναν ημιτελείς. Έτσι η ανάπαυλα έφερε τις δύο ομάδες στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σεβίλλη ανέβασε ρυθμούς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο. Στο 54′ μάλιστα στην πρώτη καλή τους ευκαιρία στο ματς κατάφεραν να βρουν τον επιθυμητό στόχο. Ο Μοντιέλ… έκοψε στα δύο την άμυνα της Ρεάλ, βρήκε τον Λαμέλα και ο τελευταίος με ένα τσίμπημα στη μπάλα κέρδισε τον Κουρτουά και έκανε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για το 2-1. Ο Ίσκο από πλευράς Σεβίλλης και ο Βινίσιους από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο 79′ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν συγχώρεσε το λάθος της Σεβίλλης. Οι γηπεδούχοι έκλεψαν τη μπάλα στο κέντρο. Βγήκαν με ταχύτητα στη κόντρα. Ο Βινίσιους πάτησε την αντίπαλη περιοχή και τη κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Βάσκεθ, με τον Ισπανό να πλασάρει και να κάνει το 2-1.  Σαν να μην έφθανε αυτό για τη Σεβίλλη, δύο λεπτά αργότερα ήρθε η… ταφόπλακα. Δράστης για τους Μαδριλένους η αποκάλυψη της Ρεάλ τη φετινή σεζόν, Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο Ουρουγουανός έβαλε κάτω τη μπάλα, τη «ζύγισε» και με απίθανο σουτ την έστειλε εκεί που δεν πιάνεται.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ