ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Η Παρί νικάει ακόμη και όταν δεν… παίζει (vid)

Τρίτη σερί ήττα για τη Μαρσέιγ που έχασε και από τη Λανς με σκορ 1-0 μέσα στο «Βελοντρόμ» και βλέπει την Παρί από... μακριά.

Η Παρί νικάει ακόμη και όταν δεν… παίζει (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν όχι μόνο κάνει το… καθήκον της. Όχι μόνο έχει σπουδαία ομάδα, όχι μόνο νικάει κιόλας. Αλλά οι Παριζιάνοι βλέπουν και τους αντιπάλους τους να τους δίνουν τον… αέρα που εκείνοι θέλουν.

Η Μαρσέιγ από εκεί που είχε γίνει στενός κορσές των πρωταθλητών Γαλλίας από εκεί τείνει να βγει από μόνη της νοκ άουτ. Μιας και πλέον μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες. Οι Μασσαλοί ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Λανς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Έτσι, η Παρί έχει ξεφύγει για τα καλά, μιας και μετράει 9 βαθμούς διαφορά από τη Μαρσέιγ. Έξι από τη δεύτερη Λοριάν -που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο- και πέντε από τη Λανς που πήρε ένα σπουδαίο «διπλό».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε την όρεξη να παίξει αμυντικά ή έστω με σκοπό να καταστρέψει αντί για να δημιουργήσει. Όμως, όσο περνούσε η ώρα η Μαρσέιγ έδειξε και πάλι την ταυτότητά της. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και με τον τρόπο τους προσπαθούσαν να φανούν απειλητικοί μπροστά από την εστία της Λανς.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο πίσω. Αλλά με τις γρήγορες αντεπιθέσεις τους μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά. Μπορούσαν να πιάσουν στον ύπνο τους παίκτες της Μαρσέιγ. Ο Ταβάρες έφτασε πολύ κοντά σε γκολ για τους Μασσαλούς. Το ίδιο συνέβη και με τον Κλος. Ωστόσο, το 0-0 δεν άλλαξε στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ισορροπίες ήταν κάπως διαφορετικές. Η Μαρσέιγ έδειχνε να μην πατάει καλά στα πόδια της και να ξεμένει από δυνάμεις. Η Λανς με κάθε κατεβασιά της θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα, αφού είχε πολλά κενά πίσω. Εν τέλει αυτό το πλήρωσε. Και μάλιστα ακριβά. Ο Νταβίντ Κόστα στο 78′ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Φεντινά και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Κόστα να είναι από πολύ μακριά -περίπου 30 μέτρα απόσταση- και να έχει βρει κάπου η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων. Βουβαμάρα στο «Βελοντρόμ».

Η Μαρσέιγ πίεσε, ακόμη περισσότερο. Αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, το 1-0 υπέρ της Λανς έμεινε ως το τέλος. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα των γηπεδούχων που χάνουν ολοένα και περισσότερο την επαφή με την κορυφή και την Παρί Σεν Ζερμέν που έπαιξε το βράδυ της Παρασκευής (21/10) αλλά ακόμη και τώρα βγήκε… κερδισμένη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ