Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O τρελαμένος Άντονι έριξε… μπινελίκι στον Ζορζίνιο μπροστά στον διαιτητή (vid)
Home Page

O τρελαμένος Άντονι έριξε… μπινελίκι στον Ζορζίνιο μπροστά στον διαιτητή (vid)

Μέσα στον πανικό στο Στάμφορντ Μπριντζ λίγοι ήταν αυτοί που αντιλήφθηκαν τι έγινε στο γκολ του Κασεμίρο με τους Άντονι και Ζορζίνιο.

24.10.2022 | 12:12

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα χέρια του Έρικ Τεν Χαγκ μετατρέπεται από μια σοφτ ομάδα σε ένα σύνολο που πλημμυρίζει από ένταση και πάθος. Ο Ολλανδός το καλοκαίρι έφερε μια άλλη αύρα στη βρετανική ομάδα. Η παρουσία του και οι μεταγραφικές κινήσεις αλλάζουν σταδιακά το dna των «Κόκκινων Διαβόλων». Η δουλειά φαίνεται σταδιακά. Τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων φανερώνουν την άνοδο.

Διάβασε επίσης: Το μεγάλο παράπονο που έχει ο Σκόουλς από τον Τεν Χαγκ

Κόντρα στη Τσέλσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε χαρακτήρα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έμειναν πίσω στο σκορ στο 88′ χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο. Οι Λονδρέζοι ουσιαστικά άγγιξαν τη νίκη όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα η κεφαλιά του Κασεμίρο ήρθε τα ταράξει τα νερά στο Στάμφορντ Μπριντζ.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι συμπαίκτες του Βραζιλιάνου πανηγύριζαν σαν τρελοί το επίτευγμά του. Ο Άντονι μέσα στη χαρά του δεν παρέλειψε να πικάρει τον Ζορζίνιο. Ο εξτρέμ της Γιουνάιτεντ πλησίασε τον Ιταλό χαφ της Τσέλσι και του ξεστόμισε γεμάτος ένταση μερικά… γαλλικά. Όλα αυτά μπροστά στον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος εκείνη τη στιγμή δε θέλησε να επέμβει αφήνοντας τα πάντα να εξελιχθούν.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο 

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version