Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πλασεδάρα κλάσης του… παλιού καλού Ίσκο, αλλά κόντεψε να… τελειώσει η καριέρα του! (vids)
Σεβίλλη

Πλασεδάρα κλάσης του… παλιού καλού Ίσκο, αλλά κόντεψε να… τελειώσει η καριέρα του! (vids)

Ανάμεικτα τα συναισθήματα σχετικά με τον Ίσκο ο οποίος σκόραρε ένα φοβερό γκολ, αλλά προς το τέλος του ματς δέχτηκε δολοφονικό τάκλιν!

25.10.2022 | 22:11

Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης της Σεβίλλης με την Κοπεγχάγη ο Ίσκο έκανε το 2-0 με καταπληκτικό τρόπο. Ένα πλασέ από τα παλιά, στα πρώτα του χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ. Ή ακόμα πιο πίσω στον χρόνο, όταν έκανε μαγικά με τη φανέλα της Μάλαγα. Ο Ισπανός μέσος πέτυχε ένα φοβερό γκολ ουσιαστικά για να κλειδώσει τη νίκη για τους Σεβιγιάνους.

Ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να άρεσε στον Χοτσολάβα. Ο Γεωργιανός αμυντικός των Δανών μάλλον τσαντίστηκε από το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Και πήγε να σπάσει το πόδι του Ίσκο με εγκληματική κλωτσιά με τις τάπες! Κάπως έτσι έχει πάθει κάταγμα κνήμης και περόνης παλιά ο Τζιμπρίλ Σισέ… Το αξιοσημείωτο είναι πως αρχικά ο διαιτητής έβγαλε κίτρινη κάρτα. Αλλά, αργότερα πρυτάνευσε η λογική και απέβαλε τον Χοτσολάβα!

Δείτε τις φάσεις με πρωταγωνιστή τον Ίσκο:





 

Διαβάστε επίσης: Το διπλό της Τσέλσι στο Σάλτσμπουργκ!




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version