ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Φαν Ντάικ: «Πάμε για το διπλό με Άγιαξ και τη πρόκριση μέσα στο Άμστερνταμ»

Ξεκάθαρος στόχος απόψε για τη Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» θέλουν να ξεπεράσουν το σοκ με τη Νότιγχαμ κερδίζοντας τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ.

Φαν Ντάικ: «Πάμε για το διπλό με Άγιαξ και τη πρόκριση μέσα στο Άμστερνταμ»

Η Λίβερπουλ θέλει να αφήσει πίσω της όσο το δυνατόν γρηγορότερα το στραπάτσο με τη Νότινγχαμ Φόρεστ το περασμένο σαββατοκύριακο. Την απρόσμενη ήττα που έδειξε ξανά τα προβλήματα που υπάρχουν φέτος στην ομάδα. Οι «Κόκκινοι» στα τελευταία ματς έδειχναν να βρίσκουν καλό ρυθμό. Οι νεοφώτιστοι της Premier League όμως τους έκαναν τη ζημιά και τώρα η ομάδα μπαίνει ξανά στην εσωστρέφεια. Αυτή θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη αν απόψε δεν έρθει θετικό αποτέλεσμα στο σπίτι του Άγιαξ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φιλοξενείται από τον Αίαντα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι Ολλανδοί θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο συμπατριώτης τους όμως, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τους προειδοποιεί πως σήμερα η Λίβερπουλ θα αντιδράσει.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο ηγέτης της άμυνας των «Κόκκινων» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Αναφέρθηκε στον στόχο της Λίβερπουλ, να περάσει από απόψε στην επόμενη φάση του θεσμού. Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Άγιαξ, ενώ αναφέρθηκε και στο σύστημα της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του «βράχου» της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

«Προφανώς δεν είναι κάτι που μας αρέσει και θέλουμε να βελτιωθούμε ως ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ένταση που πάντα θέλουμε να δείχνουμε, αύριο. Το χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, εντός ή εκτός. Κάθε παιχνίδι είναι ένα δύσκολο έργο και ένα διαφορετικό ζητούμενο. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα εκτός έδρας αποτελέσματα και να το κάνουμε από αύριο. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε η Liverpool και ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. ”

Για τον Άγιαξ: «Είναι ιστορικά ένας φανταστικός σύλλογος. Δεν είναι σε εξαιρετική στιγμή, αλλά ξέρω πώς είναι εδώ σε μια βραδιά Champions League. Θα είναι ενδιαφέρον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο καλά είμαστε οι ίδιοι. Θα είναι ενδιαφέρον. Έχουν παίξει καλά αυτή τη σεζόν. Τα παιχνίδια που έχουν δεχτεί πολλές ευκαιρίες είναι όμως στην Ευρώπη, κόντρα στη Νάπολι. Υπάρχουν πάντα ευκαιρίες κόντρα στον Άγιαξ, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα».

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης: «Φυσικά και δεν ερχόμαστε εδώ για να αμυνθούμε ή απλά να πάρουμε την ισοπαλία, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας και να φροντίσουμε να περάσουμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να απολαμβάνουμε την περίσταση. Όλοι θέλουν να είναι σε αυτό το επίπεδο. Ψάχνουμε για ένα σταθερό επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε τα τελευταία 4 ή 5 χρόνια. Προφανώς είχαμε πισωγυρίσματα και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Έρχεται Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν. ”

Για την αλλαγή του συστήματος: «Νομίζω ότι με τον τρόπο που παίζουμε, έχουμε ένα αρχικό σύστημα, αλλά χρειάζεσαι ένταση για να λειτουργήσει, ανεξάρτητα από τη θέση που παίζεις. Δεν νομίζω ότι αλλάζει πολύ στη θέση μου», είπε ο Φαν Ντάικ «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε ορισμένα πράγματα αμυντικά. Ο σχηματισμός είναι μόνο η αρχική θέση και μετά έχει να κάνει με την ένταση και να φροντίζεις να κερδίσεις την ατομική σου μάχη».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ