Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντιμπάλα «λιώνει» στις φυσιοθεραπείες με στόχο το Mundial
Home Page

Ο Ντιμπάλα «λιώνει» στις φυσιοθεραπείες με στόχο το Mundial

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δείχνει να τα καταφέρνει! Οι εντατικές φυσιοθεραπείες φέρνουν αποτέλεσμα και χαμόγελα στην εθνική Αργεντινής.

26.10.2022 | 15:48

Τα πρώτα σενάρια, όταν τραυματίστηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα μιλούσαν για πιθανή απουσία του Αργεντινού από το Mundial του Κατάρ. Όσο περνούν όμως οι μέρες το ρεπορτάζ γύρω από τον αστέρα της Ρόμα γίνεται όλο και πιο ενθαρρυντικό. Το τράβηγμα στον μηρό είναι ύπουλος τραυματισμός, γι’ αυτό και εξαρχής οι γιατροί της Ρόμα και αυτοί της εθνικής Αργεντινής δεν ανέφεραν ποτέ χρόνο επιστροφής του παίκτη στη δράση.

Διάβασε επίσης: Γιουβέντους: Ντι Κάνιο και Ντελ Πιέρο κατά Αλέγκρι και… Μπονούτσι

Τα πράγματα όμως δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά το ρεπορτάζ του gazzetta.it, το οποίο αναφέρει πως ο Ντιμπάλα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του. Οι καθημερινές εξαντλητικές φυσιοθεραπείες πιάνουν τόπο αποτέλεσμα ο παίκτης μέρα με τη μέρα να δείχνει καλύτερα.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Mundial δίνει ο Ντιμπάλα

Οι ώρες συνολικά που περνά ο Αργεντινός στο γυμναστήριο την ημέρα για να κάνει τις φυσιοθεραπείες ξεπερνούν τις τέσσερις. Είναι σαφές πως η Ρόμα δεν θα προλάβει να τον χαρεί πριν το Mundial καθώς και έτοιμος να είναι ο παίκτης δύσκολα θα ρισκάρει μια δύο συμμετοχές. Η Αργεντινή και ο Σκαλόνι περιμένουν πως και πως ο παίκτης να τελειώσει με τον τραυματισμό του. Είναι σαφές πως ο έμπειρος τεχνικός τον θέλει στο ρόστερ του. Θέλει να τον έχει ως μια λύση στην επιθετική του γραμμή. Δεν είναι απαραίτητο πως θα παίξει βασικός όμως η παρουσία του είναι σημαντική.

Για τη Ρόμα βέβαια κάτι – πολύ – παραπάνω. Η απουσία του από την αγωνιστική δράση έχει κοστίσει ακριβά στους «τζιαλορόσι». Φαίνεται σε κάθε παιχνίδι που δίνουν. Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήθελε να στηριχτεί στους Βαινάλντουμ και Ντιμπάλα όμως και οι δύο μένουν εκτός δράσης. Ειδικά ο πρώτος που η επιστροφή του θα καθυστερήσει μήνες.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version