ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Διπλή «μαχαιριά» στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό και τέλος η Ευρώπη! (vid)

Το χειρότερο σενάριο συνέβη για τον Ολυμπιακό, που δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις από τη Φράιμπουργκ και η Ναντ νίκησε την Καραμπάγκ.

Διπλή «μαχαιριά» στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό και τέλος η Ευρώπη! (vid)

Με μια συγκλονιστική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε με νίκη στη Γερμανία. Το γκολ του Ελ Αραμπί δεν ήταν αρκετό να κρατήσει τα όνειρα των Πειραιωτών ζωντανά για πρόκριση στο Europa Conference League. Μιας και η Φράιμπουργκ βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις και παράλληλα η Ναντ νίκησε την Καραμπάγκ… Έτσι η γαλλική ομάδα έφτασε στους έξι βαθμούς ούσα στο +4 από τον Ολυμπιακό. Παρά τη συγκλονιστική εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, η ομάδα του δεν τα κατάφερε.

Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κρατήσει αποτέλεσμα και δέχτηκε γκολ στον έξτρα χρόνο… Μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά του καλοκαιριού κιόλας. Μέσα σε ένα λεπτό χάθηκαν όλα για τους «ερυθρόλευκους». Και πλέον το ματς με τη Ναντ την ερχόμενη Πέμπτη είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Όχι τόσο για τους Γάλλους που πλέον κυνηγά τη 2η θέση στον όμιλο.

Το ματς

Ένας εμφανώς αλλαγμένος Ολυμπιακός σε σχέση με τις συντριβές που είχε υποστεί στο παρελθόν παρουσιάστηκε στη Γερμανία. Έβγαλε ένταση, αυτοματισμούς και όρεξη. Ήταν επικίνδυνος και φρόντισε να κάνει γνωστό πως πήγε για να κερδίσει. Ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ελ Αραμπί σε φάση διαρκείας στο 17ο λεπτό.

Ωστόσο, το καθαρό μυαλό έλειπε από τους παίκτες του Μίτσελ. Μιλάμε συγκεκριμένα για τον Μασούρα ο οποίος λίγο αργότερα θα μπορούσε να κάνει το 0-2. Κι όμως, κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία!

Δείτε ξανά το γκολ του Ελ Αραμπί:

Έξι λεπτά αργότερα, μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχασε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει, όταν σε νέα ταχύτατη αντεπίθεση ο Εμβιλά βρήκε με τη μία τον Ροντρίγκες, που έβγαλε τον Μασούρα στην περιοχή, εκείνος πέρασε τον Φλέκεν αλλά έστειλε την μπάλα (με το αριστερό) στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

Η υποδειγματική παρουσία των φιλοξενούμενων στα πρώτα 45 λεπτά έφερε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 35΄, με τον Ελ Αραμπί να δίνει στον Μασούρα που ξεπέρασε τον Φλέκεν και γύρισε την μπάλα από πλάγια, αλλά τη στιγμή που ο Μπιέλ πήγε να σκοράρει σε άδεια εστία τον κόντραρε αμυντικός της Φράιμπουργκ με σωτήριο τάκλιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φράιμπουργκ ανέβασε την πίεση, για να χάσει την πρώτη ευκαιρία της στο παιχνίδι στο 59΄, όταν ο Κίμπλερ σούταρε πολύ δυνατά μέσα από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Πασχαλάκη σε μια απίθανη απόκρουση με το ένα χέρι.

Από εκείνο το σημείο έως και τη στιγμή της ισοφάρισης ο διεθνής τερματοφύλακας «κατέβασε» ρολά με σειρά από εκπληκτικές αποκρούσεις: στο 76΄ έβγαλε το σουτ του Πέτερσεν, στο 81΄ την καρφωτή κεφαλιά του Γκίντερ και στο 88΄ σε νέα εξ επαφής κεφαλιά του Γέονγκ. Στο 90΄+3 όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, καθώς η κεφαλιά του Κίμπλερ από εκτέλεση κόρνερ έστειλε στην μπάλα στη δεξιά γωνία του και τον Ολυμπιακό εκτός Ευρώπης.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ