ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

H Αϊντχόφεν έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα στην Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ γνώρισε την πρώτη της ήττα στην Ευρώπη στο εκτός έδρας ματς του Europa League με αντίπαλο την Αϊντχόφεν με σκορ 2-0.

H Αϊντχόφεν έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα στην Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν. Όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και στην Ευρώπη. Εκεί οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα μετρούσαν μόνο νίκες.

Μέχρι που έπρεπε να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Αϊντχόφεν στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι Ολλανδοί ήταν ανώτεροι από την αρχή ως το τέλος. Έτσι, επικράτησαν με σκορ 2-0, ενώ σημείωσαν ακόμη δύο τέρματα που -σωστά- δεν μέτρησαν.

Αγνώριστοι οι Λονδρέζοι που έδειξαν να μην έχουν δυνάμεις.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες της Αϊντόφεν ήταν εκείνοι που έδειχναν να έχουν περισσότερη ενέργεια και όρεξη. Η Άρσεναλ ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές στην αρχική της 11αδα. Μιας και έτσι ο Μίκελ Αρτέτα ήθελε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές και αυτούς που έχουν τραβήξει το περισσότερο… κουπί για την ώρα.

Ο Τσάβι Σίμονς ήταν μία μόνιμη απειλή για την άμυνα των Λονδρέζων. Ο νεαρός χαφ έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του και θα απειλούσε είτε με κάποια ατομική ενέργεια, είτε με κάποια κάθετη πάσα. Μάλιστα, ήταν εκείνος που έκανε το 1-0 όταν πέρασε τον Ρομπ Χόλντινγκ, πήρε κάποιες κόντρες και νίκησε από κοντά τον Άαρον Ράμστντεϊλ. Ωστόσο, το VAR είχε άλλη γνώμη και του το ακύρωσε, αφού στην αρχή της φάσης ο Ελ Γκαζί ήταν σε θέση οφσάιντ.

Από την άλλη η Άρσεναλ είχε μερικές καλές στιγμές με τους Ενκετιά και Μαρτινέλι. Αλλά χωρίς κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Λουκ Ντε Γιονγκ. Ο έμπειρος φορ έμελλε να κάνει τη διαφορά. Στην αρχή ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Βέρμαν, ο οποίος από κοντά με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0 στο 55′.

Το 2-0 έγινε από τον Ντε Γιονγκ, ο οποίος νίκησε στον αέρα τον Χόλντινγκ που τον μάρκαρε, αλλά και τον κίπερ της Άρσεναλ που έκανε έξοδο για τα… πανηγύρια. Η κεφαλιά του έμπειρου φορ σταμάτησε στα δίχτυα των Λονδρέζων που ήταν πλέον 2-0 πίσω στο σκορ στο 63΄.

Ο Αρτέτα έκανε πολλές αλλαγές. Άλλαξε πρόσωπα και σχήμα. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα αντί για καλύτερα. Ο Γκάπο έκανε το 3-0, όμως, ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Ισπανός τεχνικός ανακάτεψε και πάλι την τράπουλα. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Σάκα, Ζεσούς, Μπεν Γουάιτ, Μαγκαλάες. Αλλά δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο. Η καλύτερη φάση ήταν ένα κοντινό σουτ του Ενκεκτιά, το οποίο και έβγαλε ο Μπενίτες.

Το 2-0 υπέρ της ολλανδικής ομάδας έμεινε ως το τέλος και έτσι η Άρσεναλ ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη, παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο. Και αυτό είναι το πιο… κακό της υπόθεσης!

Το 1-0 της PSV:




To 2-0:







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ