ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Τζέιμς έχει να τα βάλει με τον… εαυτό του!

Ο Ρις Τζέιμς βρίσκεται στα «πιτς» λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να το χάσει στο τέλος.

Λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Τζέιμς έχει να τα βάλει με τον… εαυτό του!

Η Τσέλσι είναι πολύ τυχερή, αλλά και… άτυχη ταυτόχρονα. Και αυτό γιατί τυγχάνει να έχει τον Ρις Τζέιμς, ο οποίος ναι μεν είναι ο καλύτερος μπακ αυτή την εποχή στο Νησί από τα δεξιά.

Ωστόσο, δεν μπορεί να τον χαρεί γιατί εκείνος είναι τραυματίας. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πότε πρόκειται να επιστρέψει και πάλι στις υποχρεώσεις με τους Λονδρέζους ο ταλαντούχος ακραίος αμυντικός.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη ατάκα του Γκουαρντιόλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 

Ο Τζέιμς με δηλώσεις του επισήμανε ότι δουλεύει όσο πιο σκληρά και αυστηρά γίνεται. Και αυτό όχι μόνο γιατί θέλει πώς και πώς να φορέσει τη φανέλα των «μπλε» και πάλι. Αλλά κυρίως δεν επιθυμεί να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να είναι βασικός στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που έρχεται σε λιγότερο από έναν μήνα!

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν περίεργο και δύσκολο τραυματισμό. Δεν πονάω κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, αν προσπαθήσω να επιταχύνω την ώρα που τρέχω δεν αποκλείεται να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικός γίνεται. Αυτή τη στιγμή δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην προπόνηση και στην αποθεραπεία μου. Θέλω να επιστρέψω όσο πιο δυνατός γίνεται και όσο το δυνατόν πιο σύντομα», τα λόγια του. Ο Τζέιμς ούτε που θέλει να σκέφτεται το χειρότερο σενάριο

Ο Τζέιμς ούτε που θέλει να σκέφτεται το χειρότερο σενάριο

Δεν θα είναι ο πρώτος. Ούτε και ο τελευταίος. Ο Ρις Τζέιμς δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να μην δώσει το «παρών» με την εθνική Αγγλίας στα γήπεδα του Κατάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει σύντομα.

Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο και ο άσος της Τσέλσι δουλεύει βράδυ- πολύ για να ξεπεράσει και τον εαυτό του, αλλά και τους πόνους που νιώθει ακόμα. Αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Παρόλα αυτά οι ιστορίες ποδοσφαιριστών που έχασαν ένα μεγάλο τουρνουά, λόγω κάποιου τραυματισμού είναι πολλές. Οι πιο πολλές μάλιστα είναι και γνωστές. Ελπίζουμε ο Άγγλος μπακ να μην γίνει μία από αυτές!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ