Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με τέτοιον Μέσι… δεν χάνει η Παρί – Ματσάρα με 7 γκολ στο Παρίσι (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν

Με τέτοιον Μέσι… δεν χάνει η Παρί – Ματσάρα με 7 γκολ στο Παρίσι (vid)

Ο Λίο Μέσι και η παρέα του δυσκολεύτηκαν, αλλά εν τέλει πήραν την νίκη κόντρα στην Τρουά με 4-3!

29.10.2022 | 19:53

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα χρειάστηκε, αλλά εν τέλει κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη κόντρα στην Τρουά με 4-3! Σκόραραν Μέσι, Μπαπέ και Νεϊμάρ. Στους 35 βαθμούς οι Παριζιάνοι!

Στο 3′ οι φιλοξενούμενοι σόκαραν την ομάδα του Γκατιέ με τον Μπαλντέ να κάνει το 1-0 και να πιάνει στον ύπνο την άμυνα των Παριζιάνων. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του ματς και κατάφερε να φέρουν σχετικά το ματς στα ίσα.

Συγκεκριμένα στο 24 ‘ ο Νεϊμάρ συνεργάστηκε άψογα με τον Σολέρ, με τον τελευταίο να κάνει το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με την Τρουά να παίρνει ξανά το προβάδισμα, καθώς ο Μπαλντέ με το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η Παρί όμως αντέδρασε γρήγορα και ο Λίο Μέσι με ένα απίθανο σουτ στο 55′ ισοφάρισε σε 2-2! Στο 62′ ο Αργεντινός βρήκε με ωραία πάσα τον Νεϊμάρ, ο οποίος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γκατιέ.

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν την υπόθεση νίκη στο 77΄με τον Μπαπέ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 4-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το μόνο που κατάφερε η Τρουά ήταν να μειώσει σε 4-3 με γκολ του Παλαβέρσα! Χορταστικό ματς με 7 γκολ και την Παρί να γλιτώνει στο τέλος το “κάζο”!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version