ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Απόδραση από τη Βερόνα με ηγέτη Τζανιόλο για τη Ρόμα (vid)

Ο Νταβίντοβιτς πέτυχε το γκολ για τη Βερόνα, την άφησε όμως και με δέκα παίκτες. Η Ρόμα βρήκε τρία γκολ και εν τέλει πήρε σπουδαία νίκη με 3-1.

Απόδραση από τη Βερόνα με ηγέτη Τζανιόλο για τη Ρόμα (vid)

Η 12η αγωνιστική της Serie A έκλεισε με νίκη και… τρίποντο για τη Ρόμα. Οι «Τζιαλορόσι» δραπέτευσαν με το διπλό από την έδρα της Ελλάς Βερόνα. Ο Νταβίντοβιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους όμως ο ίδιος παίκτης κρέμασε την ομάδα του αφήνοντας την με δέκα παίκτες από το 36′. Στο δεύτερο ημίχρονο με ηγέτη τον Τζανιόλο οι Ρωμαίοι βρήκαν τρία γκολ και κατάφεραν στο φινάλε να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Το ματς

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του φετινού Καμπιονάτο ολοκληρώθηκε στη Βερόνα. Εκεί η Ελλάς υποδέχθηκε τη Ρόμα των Ζοσέ Μουρίνιο και Νικόλο Τζανιόλο. Οι Ρωμαίοι ήθελαν τη νίκη που θα τους ανέβαζε κι άλλο στη βαθμολογία και θα μίκραινε την απόσταση από τη κορυφή και την υπερηχητική Νάπολι. Η Ελλάς Βερόνα όμως δεν ήταν διατεθειμένη να χαρίσει έτσι εύκολα τη νίκη στους αντιπάλους της.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο  στο μεγαλύτερο μέρος παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί. Η Ρόμα είχε τις ευκαιρίες της στο 12′ και στο 20′ με τον Έιμπραχαμ να ανοίξει το σκορ, όμως ο Βρετανός και στις δύο περιπτώσεις αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Όσα δεν κατάφερε ο Έιμπραχαμ έκανε πράξη ο Νταβίντοβιτς στο 26′. Ο άσσος της Βερόνα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Ρόμα. Τρύπωσε στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του και κατέληξε στη γωνία της εστίας των «Τζιαλορόσι». Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής ο ήρωας για την ομάδα του «ντύθηκε» μοιραίος. Το άτσαλο μαρκάρισμά του τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Με δέκα παίκτες η Βερόνα δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από το να αμυνθεί. Η Ρόμα πίεσε για την ισοφάριση και για καλή της τύχη τη βρήκε με τον Τζανιόλο στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Βερόνα. Ο Έιμπραχαμ σούταρε, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζανιόλο βρήκε τα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόμα πίεσε ακόμη περισσότερο αναζητώντας τα γκολ που θα της χάριζαν την ανατροπή. Η άμυνα της Βερόνα κράτησε με κάθε τρόπο. Στάθηκε τυχερή σε αρκετές περιπτώσεις όμως στο φινάλε λύγισε. Στο 88′ ο Βολπάτο έκανε το 2-1 υπέρ της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ελ Σαραουί έβαλε το κερασάκι στη τούρτα γράφοντας στο 92′ το τελικό 3-1.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ