ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς κάνουν ό,τι θέλουν την Ολλανδία (vid)
H αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ολίσε (vid)
H αποθεωτική ανάρτηση της UEFA για τον Καρέτσα
Ο Σμάιχελ «ψάρωσε» τον Κριστιάνο και του έπιασε το πέναλτι (vid)
Γιάννης Κωνσταντέλιας: Σούπερ σταρ με προφίλ μικρού παιδιού (vid)
Γιοβάνοβιτς: «Θέλαμε την πρόκριση, να… μετρηθούμε με τους μεγάλους»
To τρελό πριμ της ΕΠΟ στα «μωρά» της Εθνικής Ελλάδος
«Γυάλισε» το μάτι τους, «θάμπωσαν» τα δικά μας (vid)
Ο Καρέτσας… λεηλατεί με ντριμπλάρες την άμυνα της Σκωτίας (vid)
Μαγεύει η Εθνική, ο Τζόλης κάνει το 3-0 (vid)
«Γαλανόλευκη» η Γλασκόβη: «Ελλάς, Ελλάς» στις εξέδρες (vid)
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ο Καρέτσας, τι γκολάρα έβαλε ο μικρός (vid)
Χάθηκε η μπάλα, την πέταξε στο τέρμα της Σκωτίας ο Κωνσταντέλιας (vid)
Επίσημο: Εποχή Τούντορ στην Γιουβέντους! (pic)
Εθνική Ελλάδας: Το μέλλον μας ανήκει – Ενδεκάδα με μέσο όρο ηλικίας… τα 23 έτη!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νάπολι

Κουλιμπαλί: «Λέγαμε τρελό τον Σπαλέτι που πίστευε στον τίτλο – Ποτέ μου στη Γιουβέντους»

Μπορεί να έφυγε όμως άφησε στιγμή πίσω του την αγαπημένη του Νάπολι. Ο Κουλιμπαλί ζει την επιτυχία των «Παρτενοπέι» σαν να είναι ακόμη μέλος της ομάδας.

Κουλιμπαλί: «Λέγαμε τρελό τον Σπαλέτι που πίστευε στον τίτλο – Ποτέ μου στη Γιουβέντους»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στη Corriere della Sera ο πρώην άσσος της Νάπολι και νυν της Τσέλσι, Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο Σενεγαλέζος διεθνής άφησε το καλοκαίρι τον ιταλικό νότο και ανέβηκε βόρεια στην Αγγλία και τη Premier League. Έζησε όμως αρκετά χρόνια στη Νάπολη. Ξέρει τι σημαίνει για τη πόλη αυτό που επικρατεί φέτος στην ομάδα.

Διάβασε επίσης: O Zιντάν «παγώνει» το όνειρο της εθνικής Γαλλίας για μία και μόνο ομάδα!

Μια Νάπολι που καταπίνει έναν προς έναν τους αντιπάλους της σε Ιταλία και Champions League και γοητεύει με το παιχνίδι της. Γεννά προσδοκίες στους οπαδούς της και εκείνοι της ανταποδίδουν την αγάπη τους δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο Καλιντού Κουλιμπαλί μπορεί να βρίσκεται μακριά αλλά χαίρεται με την πορεία της πρώην ομάδας του.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δηλώσεις του Καλιντού Κουλιμπαλί

O 31χρονος έπαιξε στους «Παρτενοπέι» οκτώ συνεχόμενα χρόνια. Δεν θα μπορούσε να μη χαίρεται με την επιτυχημένη σεζόν που διανύει η ιταλική ομάδα. «Είμαι περήφανος για τη Νάπολι. Κάθε γκολ που πετυχαίνει το αισθάνομαι σαν να είμαι και εγώ εκεί, μέρος της επιτυχίας. Οι πρώην συμπαίκτες του δείχνουν πλέον απελευθερωμένοι. Δεν κρύβονται πίσω από… βεντέτες. Στέλνω συνεχώς μηνύματα στον Σπαλέτι. Όταν ο Σπαλέτι μιλούσε για πρωτάθλημα, όλοι λέγαμε πως είναι τρελός. Αποδεικνύεται πως είχε δίκιο.

Αν συμβεί αυτό και κατακτήσει το πρωτάθλημα θα τρέξω στη Νάπολι να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, αισθάνομαι μέλος αυτής της επιτυχίας. Ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε. Είχα δώσει τα πάντα. Όσον αφορά τον Σάρι, είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω πολλά. Είχα προσφορές και από άλλες ιταλικές ομάδες. Στη Γιουβέντους όμως δεν θα πήγαινα ποτέ. Είναι μια φανέλα που δεν θα φορέσω πότε λόγω της αγάπης μου για τη Νάπολι. Που ξέρεις, ίσως στο μέλλον γίνω προπονητής της Νάπολι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κουλιμπαλί.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ