ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ντόρτμουντ θα κερδίσει περισσότερα αν χάσει από τη Ρεάλ το Champions League
Ζημιά με Τσουαμενί στη Ρεάλ Μαδρίτης – Φόβοι ακόμη και για απουσία στο EURO
Ο ηγέτης της Νάπολι είναι αυτός που θα μπει στα… παπούτσια του Μπαπέ
Συγκινημένος ο Μαρινάκης: «Αφιερωμένη η βραδιά σε δυο μεγάλους Ολυμπιακούς» (vid)
Τρισευτυχισμένος ο Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ»
Ο «κέρβερος» Τζολάκης με τεράστια εμφάνιση «έβαλε τα γυαλιά» στον Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vid)
Με ένα όνειρο… όχι τόσο τρελό ο Ολυμπιακός – Ατελείωτο πάρτι στον Πειραιά! (vids)
Δεν θα χάσει ΠΟΤΕ – Τελικός και αήττητο στο 90+7′ για Λεβερκούζεν! (vids)
Στον τελικό ο Θρύλος με υπογραφή Ελ Κααμπί! (vid)
Η Αταλάντα «γλέντησε» την Μαρσέιγ και έφυγε για τελικό! (vids)
ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ, 2-0! (vid)
Σωτήριος ο Τζολάκης, σταμάτησε εντυπωσιακά τους Μπέιλι και Ντιαμπί! (vids)
Κινδυνεύει το αήττητο της Λεβερκούζεν: Προβάδισμα για την Ρόμα! (vid)
Δεν χαμπαριάζει ο Κριστιάνο, έφτασε τα 53 γκολ φέτος! (vid)
Αταλάντα: Ο Λούκμαν την στέλνει τελικό και το Μπέργκαμο πήρε «φωτιά»! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Σπαλέτι: «Πάμε για αποτέλεσμα μέσα στο Άνφιλντ – Δεν μας φοβίζει η Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Νάπολι πηγαίνει στη κόντρα με τη Λίβερπουλ με ψυχολογία νικητή. Ο Σπαλέτι πιστεύει πως οι «Παρτενοπέι» μπορούν να τελειώσουν αήττητοι τον όμιλο.

Σπαλέτι: «Πάμε για αποτέλεσμα μέσα στο Άνφιλντ – Δεν μας φοβίζει η Λίβερπουλ»

Και πως να τους φοβίζει! Δύο ομάδες που ο κοινός οπαδός περίμενε διαφορετικές πορείες. Από τη μία η Λίβερπουλ που δεν πατάει καθόλου καλά στο Νησί. Στο Champions League μετράει τέσσερις νίκες και μία συντριβή στη Νάπολη. Στο πρωτάθλημα η πορεία των «κόκκινων» είναι κάκιστη για τα δεδομένα τους καθώς βρίσκονται 15 βαθμούς μακριά από τη κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη η Νάπολι από το ξεκίνημα της σεζόν βαδίζει με σπασμένα φρένα σε όλες τις διοργανώσεις. Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται στη κορυφή τόσο της Serie A όσο και του ομίλου της στο Champions League. Για να χάσει τη πρωτιά στα αστέρια θα πρέπει απόψε η Λίβερπουλ να την κερδίσει με τέσσερα γκολ διαφορά.

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε αρκετά στη Λίβερπουλ αλλά και τον Γιούργκεν Κλοπ. Τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το Άνφιλντ αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο ενός εις βάρος του 4-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσιάνο Σπαλέτι

«Η Liverpool είναι μια καλή ομάδα και είναι επίσης σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε από το τελευταίο αποτέλεσμα και να πιστεύουμε ότι δεν είναι σε καλή φόρμα. Είδα τον αγώνα και η Liverpool, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι η ίδια παλιά Liverpool. Προφανώς, αν χάσεις 10 καλές ευκαιρίες όπως έκαναν το Σαββατοκύριακο και καταλήξεις να δεχτείς ένα γκολ, μπορεί να σου δημιουργηθούν μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε το παιχνίδι που παίξαμε όταν κερδίσαμε 4-1 στη Νάπολη. Είμαστε εδώ με τις καλύτερες δυνατές και αγνότερες προθέσεις για να πάρουμε αποτέλεσμα. Παίζουμε σε ένα υπέροχο απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα και κορυφαίους οπαδούς».

Για το παιχνίδι:

«Αυτό που δεν θα επιτρέψω να συμβεί είναι να μην παίξουμε, να μην προσπαθήσουμε να κερδίσω τάκλιν και μονομαχίες. Πρέπει να παίξουμε καλά με ήρεμο κεφάλι, να παίξουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που πρέπει να προσπαθήσουμε να αντισταθούμε στις ικανότητες τους και να παλέψουμε εναντίον τους. Θέλω να δω τους παίκτες μας να προσπαθούν να ξανακερδίσουν την μπάλα και να παίζουν με την ίδια προσέγγιση που έχουμε σχεδιάσει. Αυτό μπορούμε να κάνουμε και παίζοντας το παιχνίδι μας έτσι θα πάρουμε αποτέλεσμα».

Για τον Jürgen Klopp:

«Είπε ότι δεν θα κερδίσουν με 4-0. Είμαι στην ευχάριστη θέση να του μιλήσω για το αν μπορούν να κερδίσουν με 4-0, αλλά προφανώς μερικές φορές παίρνεις πάρα πολλούς επαίνους που μπορεί να σε ανεβάσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και τελικά να ακούς περισσότερο από όσο πρέπει».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ