ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Ο Νόιερ μίλησε πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Μάνουελ Νόιερ για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τη δική του μάχη με τον καρκίνο και συγκεκριμένα εκείνον του δέρματος!

Ο Νόιερ μίλησε πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της εποχής μας. Και ένας από αυτούς που σίγουρα έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Όχι άδικα εδώ που τα λέμε.

Ο Γερμανός γκολκίπερ για πρώτη φορά αποκάλυψε δημόσια κάτι που δεν ήξερε κανείς, πέρα από τον ίδιο και την οικογένειά του: τον καρκίνο του δέρματος.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Η Μπάγερν Μονάχου απλά δεν… χάνει στο Champions League

Ο Νόιερ, μαζί με την τενίστρια Άντζι Κερμπέρ, μίλησαν για τη δική τους περιπέτεια υγείας. Και πως την αντιμετώπισαν.

Μάλιστα, ο έμπειρος τερματοφύλακας επισήμανε ότι έπρεπε να περάσει τρεις φορές το κατώφλι του χειρουργείου, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε.

«Τόσο εκείνος, όσο και εγώ είχαμε τις δικές μας προσωπικές εμπειρίες όσον αφορά τον καρκίνο του δέρματος. Εγώ είχα να αντιμετωπίσω τον καρκίνο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνω τρεις επεμβάσεις στο πρόσωπό μου. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει κανείς μα κανείς να κάνει συμβιβασμούς με την προστασία του από τον ήλιο.

Όταν δουλεύεις πολλές ώρες της ημέρας έξω, όπως εγώ. Ή αν είσαι συνέχεια έξω στη Φύση καλό είναι να έχεις όλα τα απαραίτητα εφόδια μαζί σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις τέτοια προβλήματα», τα λόγια του.

Ο Νόιερ έστειλε το δικό του μήνυμα!

Ο Νόιερ έστειλε το δικό του μήνυμα!

Ο Μάνουελ Νόιερ με αυτή την κίνηση θέλησε να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και να τους προειδοποιήσει ότι μία μάχη με τον καρκίνο δεν είναι εύκολη. Όποιος και αν είναι.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Γερμανός κίπερ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στον ώμο. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ