Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άλβες: «Ο Κριστιάνο… δεν είναι ρομπότ! Δουλέψτε όσο θέλετε, δεν θα τον φτάσετε όμως»
Mundial QATAR 2022

Άλβες: «Ο Κριστιάνο… δεν είναι ρομπότ! Δουλέψτε όσο θέλετε, δεν θα τον φτάσετε όμως»

Ο Μπρούνο Άλβες μίλησε για την... ιδιαιτερότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο και τις καθημερινές του συνήθειες!

05.11.2022 | 12:43

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας ποδοσφαιριστής…. υπόδειγμα λόγω της φυσικής του κατάστασης και της “συνέπειας” του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο τι θα φάει, πως θα το φάει, τι ώρα θα κοιμηθεί και τι ώρα θα ξυπνήσει. Για αυτόν τον λόγο κρατιέται σε αυτήν την κατάσταση!

Ο συμπατριώτης του, Μπρούνο Άλβες, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Κριστιάνο… είναι ο απόλυτος επαγγελματίας, ξεκαθαρίζοντας πως όσο και αν δουλέψει κάποιος δεν πρόκειται να φτάσει στο επίπεδο του σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ο Κριστιάνο γνωρίζει καλά πως το να κοιμόμαστε αργά είναι κάτι που δεν έχει θετική επίδραση στον οργανισμό μας και το σώμα μας. Αλλά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να προβληματιστεί σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να παραμείνει εκεί», ξεκαθάρισε.

«Για αυτόν είναι διαφορετικό το να πίνεις νερό από πλαστικό ή από γυάλινο ποτήρι. Καθημερινά κοιμάται πριν τα μεσάνυχτα και ξυπνάει αρκετά νωρίς για να έχει μπροστά του όλη την μέρα», είπε ο Πορτογάλος.

«Σίγουρα, ο Ρονάλντο είναι επαγγελματίας, αλλά δεν είναι ρομπότ. Ο καθένα από εμάς μπορεί να δουλεύει καθημερινά με τον εαυτό του, όμως πιστέψτε με πως κανείς δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του», είπε ο Μπρούνο Άλβες.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version