ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ο Σαλάχ βλέπει Τότεναμ και… αφηνιάζει (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πήρε τη Λίβερπουλ από το... χεράκι και την οδήγησε σε μια σημαντική νίκη (2-1) στην έδρα της Τότεναμ.

Ο Σαλάχ βλέπει Τότεναμ και… αφηνιάζει (vid)

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ, η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ στο Λονδίνο και αναδείχθηκε νικήτρια στη σπουδαία μονομαχία της 14ης αγωνιστικής. Δέκα τα γκολ του Αιγύπτιου απέναντι στα «Σπιρούνια». Μείωσε σε 2-1 ο Χάρι Κέιν στο 70′ όμως το τέρμα του Βρετανού δεν έφθανε στα «Σπιρούνια».

Το ματς

Σπουδαία μονομαχία στο Λονδίνο. Η Τότεναμ φιλοξένησε τη Λίβερπουλ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Premier League. Ένα ντέρμπι που και για τις δύο ομάδες ήταν ζωτικής σημασίας καθώς αμφότερες βρίσκονται αρκετά μακριά από τη κορυφή της βαθμολογίας. Και οι δύο ομάδες κατέβηκαν στο Λονδίνο με όλα τα διαθέσιμα όπλα τους.

Η Λίβερπουλ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μπήκε με στόχο τη νίκη και το έδειξε με τις κινήσεις της. Νούνιες και Σαλάχ γέμισαν την αντίπαλη περιοχή και δημιούργησαν τριγμούς στη μεγάλη περιοχή της Τότεναμ. Στο 11′ κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την ανωτερότητά τους με δράστη τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι «Κόκκινοι» έτρεξαν στον κενό χώρο. Ο Ρόμπερτσον έκανε τη σέντρα στη καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Ο Νούνιες κατέβασε και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Αιγύπτιο. Ο έμπειρος φορ της Λίβερπουλ έκανε δική του τη μπάλα κοίταξε εστία και… απασφάλισε κάνοντας το 1-0.

Σαλάχ – Κέιν σημειώσατε άσσο

Το γκολ της Λίβερπουλ λειτούργησε σαν ηλεκτροσόκ στους παίκτες του Αντόνιο Κόντε. Oι γηπεδούχοι σταδιακά ανέβασαν ρυθμούς, πίεσαν τον αντίπαλο και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ. Η Λίβερπουλ όμως κράτησε με σχετική ευκολία τον αντίπαλο μακριά από την ισοφάριση. Μάλιστα στο 40′ οι «Κόκκινοι» βρήκαν την ευκαιρία να λαβώσουν ξανά την εστία του Ούγκο Λιορίς. Ο Άλισον προσπάθησε να βρει με σέντρα τον Σαλάχ. Ο Ντάιερ αντί να απομακρύνει ουσιαστικά έβγαλε τετ α τετ τον Αιγύπτιο και ο τελευταίο με άψογο σκαψιματάκι νίκησε ξανά τον Λιορίς κάνοντας το 2-0. Σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε σε πολύ καλό επίπεδο. Με το 2-0 στην πλάτη της η Τότεναμ ήταν αναγκασμένη να πιέσει περισσότερο και να αφήσει κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε επέβαλαν τον ρυθμό τους ωστόσο η Λίβερπουλ κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια στιγμή αδυναμίας είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 70′ και την πλήρωσαν. Ο Χάρι Κέιν έγινε αποδέκτης της μπάλας στη καρδιά της περιοχής των «Κόκκινων». Άφησε πίσω του τον Κονατέ και με υπέροχο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Άλισον για το 2-1. Στο τελευταίο 20λεπτο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να πετύχουν το γκολ. Καμία από τις προσπάθειές τους όμως δεν έφθασε στον πολυπόθητο στόχο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ