ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

Δεν ξεχνά από που ξεκίνησε ο Μπενζεμά – Πηγαίνει με τη Χρυσή Μπάλα στο σπίτι της Λιόν

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα βρεθεί στο δεύτερο σπίτι του, στο Ζερλάντ και θα παρουσιάσει στο κοινό της Λιόν τη «δική τους» Χρυσή Μπάλα.

Δεν ξεχνά από που ξεκίνησε ο Μπενζεμά – Πηγαίνει με τη Χρυσή Μπάλα στο σπίτι της Λιόν

Το είπε και κατά την ώρα της απονομής. Ο Καρίμ Μπενζεμά αφιέρωσε το κατόρθωμά του, την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας σε όλους όσους συνεργάστηκε από το ξεκίνημα της καριέρας του. «Αυτή είναι η Χρυσή Μπάλα του λαού» έτσι είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Γάλλος επιθετικός. Η περσινή σεζόν ήταν μαγική για εκείνον. Με τα γκολ του και τις τρομερές του εμφανίσεις οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη κατάκτηση της La Liga και του Champions League.

Όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι πιστός στρατιώτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ του δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Είτε όταν βρισκόταν στη σκιά άλλων μεγάλων αστέρων, είτε τώρα που είναι αυτός ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας. Ποτέ του όμως δεν ξέχασε και τα πρώτα του βήματα. Τους ανθρώπους που είδαν το ταλέντο του και τον τράβηξαν από την αφάνεια και τη φτώχεια.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Λιόν πίστεψε όσο καμία άλλη ομάδα στις δυνατότητες του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Δούλεψε μαζί του στα παιδικά τμήματα και τον έφερε στο φως και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Του έδωσε απλόχερα ευκαιρίες. Ο Καρίμ Μπενζεμά πέρασε υπέροχα χρόνια στο Ζερλάντ και δεν το ξεχνά. Γι’ αυτό και τη Παρασκευή ο Γάλλος σούπερ σταρ θα βρεθεί στο σπίτι της Λιόν μάζι με τη Χρυσή Μπάλα. Ο πρόεδρος των «Λιονέ», Ζαν Μισέλ Ολάς έχει καλέσει τον αστέρα της Ρεάλ να δει το παιχνίδι της Λιόν με τη Νις τη προσεχή Παρασκευή.

Θυμίζουμε την επιστολή του Ολάς στον Μπενζεμά όταν κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα

«Αγαπητέ Καρίμ,

Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για εσένα, για το ταξίδι σου από την ακαδημία της Λιόν, στη Ρεάλ Μαδρίτης, περνώντας από την Εθνική Γαλλίας. Αυτή η υπέροχη Χρυσή Μπάλα είναι ένα νέο στάδιο στη ζωή σου, η ανταμοιβή όλης της δουλειάς σου, όλων των θυσιών σου και επίσης η αρχή για κάτι όπου τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.

Είσαι θρύλος του ποδοσφαίρου, είσαι πρότυπο για άλλες γενιές. Ισχυρός σε όλη την ιστορία σου, με έναν βαθύ δεσμό φιλίας μεταξύ Αλγερίας και Γαλλίας, όντας υποδειγματικός και με πολλά διδάγματα. Πάντα πιστεύαμε σε εσένα, σε συνοδεύαμε πάντα με τις σκέψεις μας, γιατί ξέραμε ότι θα έρθει αυτή η μέρα, ότι θα πάρεις τη Χρυσή Μπάλα.

Τώρα μου αρέσει να σκέφτομαι ότι μια μέρα θα γράψεις ένα γράμμα σε έναν κάτοχο της Χρυσής Μπάλας. Ένα νεαρό άνδρα τον οποίο έχετε ακολουθήσει, εμπνεύσει ή ποιος ξέρει, έχει εκπαιδευτεί σε μια ακαδημία όπως η Olympique Lyonnais. Μπορεί να είναι ήδη εδώ, μπορεί να σας έχει δει ήδη να λαμβάνετε αυτό το βραβείο και βαθιά μέσα του ξέρει ότι θέλει να γίνει σαν εσάς.

Αυτή η Χρυσή Μπάλα είναι αυτή των ανθρώπων, αλλά είναι και όλων εκείνων που έχουν τα μέσα για να πετύχουν το όνειρό τους και μερικές φορές χρειάζονται απλώς έμπνευση για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να τα εκπληρώσουν. Μας έκανες να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο, θα μας κάνεις να το αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Ζαν Μισέλ Ολά».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ