Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκουτί ξεσπά με Μπενζεμά – «Μέσι και Λέβα παίζουν, εσύ φοβάσαι μη χάσεις το Mundial»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γκουτί ξεσπά με Μπενζεμά – «Μέσι και Λέβα παίζουν, εσύ φοβάσαι μη χάσεις το Mundial»

Ο παλαίμαχος άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κρατήθηκε και πέταξε την μπηχτή του για τον Καρίμ Μπενζεμά.

08.11.2022 | 13:51

Οι ήττες ακόμη αν αυτές είναι σπάνιο φαινόμενο όπως συμβαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρνουν γκρίνια. Η απώλεια βαθμών στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο προκαλεί φέρνει στην επιφάνεια… θεματάκια για τη «Βασίλισσα». Οι πρωταθλητές Ισπανίας βρέθηκε αντιμέτωποι το βράδυ της Δευτέρας με μια εκπληκτική Ράγιο. Το Βαγιέκας ήταν φρούριο με αποτέλεσμα οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι να τα βρουν… μπαστούνια και εν τέλει να γνωρίσουν τη πρώτη φετινή τους ήττα στη La Liga.

Διάβασε επίσης: Η Ράγιο ξεπέρασε τα όρια – Ο Βινίσιους… μάζεψε ξύλο και για το σπίτι (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε κακή σε όλες τις γραμμές. Χωρίς φαντασία και σταθερότητα στη μεσαία γραμμή, λάθη στην άμυνα και κακές προσπάθειες στην επίθεση. Μια ομάδα αγνώριστη σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Στο τέλος του αγώνα ο Γκούτι, ο οποίος είχε βρεθεί στο στούντιο της ισπανικής ποδοσφαιρικής εκπομπής, El Chirinquito ξέσπασε κατά του Καρίμ Μπενζεμά.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο παλαίμαχος άσσος ρωτήθηκε για το πως βλέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα τελευταία παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη. Ο Γκούτι δεν κρατήθηκε και εξαπέλυσε τα βέλη του στον Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας πως δεν καταλαβαίνει το λόγο της επιμονής να ζητάει να μένει εκτός αποστολής από τα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ. Ο Ισπανός ισχυρίζεται πως ο Μπενζεμά φοβάται τυχόν τραυματισμό πριν το Mundial γι’ αυτό και δεν παίζει τελευταία αφήνοντας έτσι όμως ουσιαστικά «γυμνή» την ομάδα του στη γραμμή κρούσης.

«Δεν μπορώ να τον καταλάβω. Ο Μέσι παίζει, ο Λεβαντόφσκι παίζει και πολλοί ακόμη λαμπεροί αστέρες. Δεν μπορεί να αφήνει έτσι την ομάδα για να μην πάρει το ρίσκο μη τραυματιστεί λόγω Mundial» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκούτι για τον Μπενζεμά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version