ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
«Στημένο» το πέναλτι του Κόβασιτς: Ο Ρούντιγκερ τον… έδωσε στεγνά! (vid)
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

London has fallen: Αποκλείστηκαν Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι! (vids)

Καμία από τις περίφημες ομάδες του Λονδίνου δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του League Cup, μιας και Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ αποκλείστηκαν!

London has fallen: Αποκλείστηκαν Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι! (vids)

Το League Cup είναι από τις διοργανώσεις που παραδοσιακά κάθε χρόνο μας χαρίζει πολλές εκπλήξεις. Ωστόσο, ούτε οι πιο αισιόδοξοι δεν θα περίμεναν πως μέσα σε ένα βράδυ τρία μεγάλα ονόματα θα… κούναγαν μαντήλι.

Ο λόγος για τις Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι που έμειναν από νωρίς εκτός συνέχειας. Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν αυτή με τους «πετεινούς» που ηττήθηκαν εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πίσω δεν πάει ούτε το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα που έχασε εντός έδρας από την Μπράιτον με σκορ 3-1.

Η μοναδική που μπορεί να… πει κάτι είναι η Τσέλσι. Οι «μπλε» έχασαν από τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2-0 και έμειναν εκτός συνέχειας.

Η Λίβερπουλ τα είδε… όλα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Ντέρμπι. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε 0-0. Ωστόσο, στα πέναλτι οι «κόκκινοι» ήταν πιο ψύχραιμοι, ενώ είχαν σε τρομερή φόρμα τον Κέλεχερ, ο οποίος σταμάτησε τρεις εκτελέσεις των αντιπάλων του!

ΆΡΣΕΝΑΛ- ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1-3

Ο Μίκελ Αρτέτα έδειξε ότι ήθελε να ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς τους στο εντός έδρας ματς με την Μπράιτον. Έτσι, έδωσε χρόνο συμμετοχής στα «δεύτερα». Ωστόσο, στο τέρμα χρησιμοποίησε την τρίτη επιλογή. Τον Καρλ Χέιν. Μία κίνηση που έμελλε να σημαδέψει την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους πρωτοπόρους της Premier League, μιας και στο 20′ πήραν το προβάδισμα με τον Ενκέτια. Αλλά δεν το χάρηκαν και πολύ. Μιας και στο 27′ οι «γλάροι» έκαναν το 1-1 με το εύστοχο πέναλτι του πρώην «κανονιέρη», Ντάνι Γουέλμπεκ. Ωστόσο, αυτό δεν θα είχε συμβεί αν ο Χέιν δεν έκανε λάθος έξοδο και δεν ανέτρεπε τον Γουέλμπεκ. Σε μία από τις αντεπιθέσεις της η Μπράιτον έφερε τα πάνω-κάτω στο ματς με το γκολ του Μιτόμα στο 58′ και ο Λάπτεϊ στο 71′ «τρύπησε» από τα δεξιά την άμυνα των γηπεδούχων για το 3-1.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ- ΤΟΤΕΝΑΜ 2-0

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει δείξει φέτος πως είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο! Όπως στο εντός έδρας ματς με την Τότεναμ. Ναι μεν στο πρωτάθλημα μπορεί να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο η Νότιγχαμ, αλλά, όπως έδειξε και με τη Λίβερπουλ στην έδρα της μπορεί να κάνει ζημιές.

Αυτό πλέον μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 50′ με τον Λόντι και ο Λίνγκαρντ διπλασίασε τα τέρματά τους στο 57′. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις αρκετές αλλαγές είχαν μία ποιοτικη΄11αδα που δεν κατάφερε να απειλήσει και πολύ τους γηπεδούχους που πήραν μία σπουδαία πρόκριση.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ 2-0

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε όποια διοργάνωση και αν βρίσκεται, όποιο ματς και αν δίνει δεν αστειεύεται. Τα θέλει όλα. Και φέτος. Οι πρωταθλητές Αγγλίας ήταν ανώτεροι από το σύνολο του Γκράχαμ Πότερ και πήραν μία σχετικά άνετη νίκη. Το 1-0 έγινε από τον Μαχρέζ στο 53′ με τον Άλβαρες να «χτυπάει» λίγο αργότερα και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (2-0).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΝΤΕΡΜΠΙ 0-0 (3-2 πέναλτι)

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν βασικός σε ακόμη ένα παιχνίδι της Λίβερπουλ για φέτος. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θέλησε να κουράσει ακόμη περισσότερο βασικά στελέχη της ομάδας του. Γι’ αυτό τον λόγο και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλές «ρεζέρβες». Η Ντέρμπι είχε σε σπουδαίο βράδυ τον τερματοφύλακά της που ήταν «παρών» όταν έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε, με αποτέλεσμα να κρατήσει το 0-0 ως το τέλος του 90λεπτου.

Στα πέναλτι ο Κέλεχερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ, πιάνοντας τρία πέναλτι με τον Έλιοτ να σημειώνει το σκοράρει στο τελευταίο πέναλτι και να σφραγίζει την πρόκριση των «κόκκινων».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ