ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Μάρκο Ρόις: Αν η (ποδοσφαιρική) γκίνια είχε πρόσωπο…

Ο Μάρκο Ρόις συγκαταλέγεται άνετα στους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές του αιώνα, μένοντας έξω από ένα ακόμη μεγάλο τουρνουά!

Μάρκο Ρόις: Αν η (ποδοσφαιρική) γκίνια είχε πρόσωπο…

Αντίστροφα μετρά και η Γερμανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλοντας να επανορθώσει για τον αποκλεισμό της στους ομίλους το 2018 και να ξεκινήσει τους αγώνες της στον 5ο όμιλο με την Ιαπωνία στις 23 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Ισπανία τέσσερις ημέρες αργότερα και την Κόστα Ρίκα την 1η Δεκεμβρίου. Τα «πάντσερ» ανακοίνωσαν την Πέμπτη 10/11 την αποστολή τους για το Mundial του Κατάρ. Από την οποία λείπει ο Μάρκο Ρόις…

Τι πιο σύνηθες θα λέγαμε σχετικά με την απουσία του άσου της Ντόρτμουντ. Άλλη μια φορά που ο Γερμανός επιτελικός χαφ θα λείψει από ένα μεγάλο τουρνουά. Μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει παίξει μονάχα σε μια διεθνή διοργάνωση με το γερμανικό εθνόσημο στο στήθος του.

Δείτε την αποστολή της Εθνικής Γερμανίας για το Mundial:

Η Γερμανία αναχωρεί για το Ομάν τη Δευτέρα, όπου θα παίξει τον τελευταίο της αγώνα προετοιμασίας στις 16 Νοεμβρίου πριν πετάξει για τη Ντόχα. Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ Μάρκο Ρόις και ο αμυντικός Ματς Χούμελς, ωστόσο, έχασαν την ευκαιρία να αγωνιστούν, με τον πρώτο να αποτυγχάνει να αναρρώσει εγκαίρως από έναν ακόμη τραυματισμό. Ο Ρόις είχε χάσει επίσης το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 αφού υπέστη τραυματισμό την παραμονή της αναχώρησής του για τη Βραζιλία όπου κέρδισε τον τίτλο.

Φυσικά, δεν ήταν μόνο εκείνη η φορά που απουσίασε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Μιας και δεν είχε παίξει ούτε στα Euro το 2016 και το 2021 (Euro 2020). Οι τραυματισμοί ήταν πάντα εμπόδια για τον δεξιοπόδαρο επιθετικογενή μέσο. Με τη Γερμανία να είναι πάντα παρούσα, μιας και είναι από τις λεγόμενες παραδοσιακές ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις. Να σημειώσουμε όμως, πως είχε αγωνιστεί στο Euro 2012 και μάλιστα είχε σκοράρει εναντίον της Εθνικής μας, στα προημιτελικά (4-2).

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Image

Ο… γυάλινος, Μάρκο Ρόις

Πριν οκτώ χρόνια ο Ρόις στα 25 του έμεινε εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο τραυματισμός στον αριστερό του αστράγαλο ήταν ο λόγος που έχασε το Mundial και την κατάκτηση του τίτλου με την Γερμανία με την οποία θα ήταν βασικός, αν πήγαινε στην Βραζιλία.

Έπειτα, προστέθηκε μια ρήξη χιαστού και επίμονα προβλήματα στους προσαγωγούς και κάπως έτσι ο πιο ποιοτικός μεσοεπιθετικός της Γερμανίας στα 31 του, έχει παίξει μόλις 44 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Από μεγάλες διοργανώσεις έχει παίξει μόνο στο Euro 2012 και στο Παγκόσμιο κύπελλο του 2018. Τις δύο ενδιάμεσες τις έχασε λόγω τραυματισμών και την πιο πρόσφατη (Euro 2020) λόγω πανδημίας αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε γιατί… ήταν τραυματίας. Για την ακρίβεια, ήθελε να μην καταπονήσει περισσότερο το σώμα του, ελέω των πολλών συνεχόμενων αγώνων που ήταν απόρροια της διακοπής για τον covid.

Συνεπώς, θα μπορούσαμε να κάνουμε εικόνα τον Ρόις να είναι παρών σε όλα αυτά τα τουρνουά. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα και ίσως η καριέρα για τον Γερμανό άσο… Μα, δεν θα το μάθουμε ποτέ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ