Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ντιμπάλα έκανε πέντε μεγάλες θυσίες για να προλάβει το Mundial!
Mundial QATAR 2022

O Ντιμπάλα έκανε πέντε μεγάλες θυσίες για να προλάβει το Mundial!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δούλεψε πολύ σκληρά, ώστε να μπει στην αποστολή της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

12.11.2022 | 13:30

Ο Πάουλο Ντιμπάλα παραλίγο να δει το όνομά του στη λίστα με τους παίκτες που θα ήταν οι μεγάλοι άτυχοι και θα έχαναν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε αντίθεση με αυτούς, λοιπόν, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε πιθανότητες να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Αλλά έπρεπε να δουλέψει σκληρά. Πολύ σκληρά. Εκείνος όχι απλά έκανε αυτά που έπρεπε. Μα έλιωσε στις προπονήσεις και στις θεραπείες. Έτσι, ο Λιονέλ Σκαλόνι τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το μεγάλο και μακρινό ταξίδι προς το Κατάρ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Αυτά είπε ο Μέσι στους Αργεντινούς! 

Ο Ντιμπάλα έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά όταν ένα ματς στραβώσει. Και όχι μόνο αυτό. Ο ταλαντούχος παίκτης της Ρόμα ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με τους Ρωμαίους και δεν είναι τυχαίο ότι εκείνοι «γκελάρουν» ολοένα και πιο συχνά όταν εκείνος δεν βρίσκεται στα πλάνα τους. Ωστόσο, για να επιστρέψει έπρεπε να δουλέψει πιο σκληρά από κάθε άλλη φορά!

Όπως αναφέρουν πολλά ΜΜΕ από την Αργεντινή ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους έπρεπε κάθε μέρα να δουλεύει από τουλάχιστον πέντε ώρες στο γυμναστήριο. Παράλληλα, ακολουθούσε συγκεκριμένη και αυστηρή δίαιτα, αλλά και διάφορες θεραπείες που έκανε με τους γιατρούς του.

Ο Ντιμπάλα δίνει τόσα πολλά στην εθνική ομάδα της Αργεντινής

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε κανένα από τα τελευταία 35 της παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές της «αλμπισελέστε» έχουν θέσει σαν στόχο αυτό το σερί να το μεγαλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται και να φτάσουν… καρφί μέχρι και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μία υπόθεση που μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι. Κανείς δεν… περισσεύει σε αυτή τη «μάχη». Ο Πάουλο Ντιμπάλα αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αν και εφόσον δεν αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα και δεν τραυματιστεί εκ νέου. Και αυτό γιατί συνδυάζει ποιότητα με εμπειρία.

Ένα… κοκτέιλ που μπορεί να κάνει τη διαφορά στα πιο δύσκολα ματς που θα έρθουν από εδώ και πέρα!

The one who deserved 💙 @PauDybala_JR pic.twitter.com/KTvoYNB5mM

— All About Argentina 🛎🇦🇷 (@AlbicelesteTalk) November 11, 2022

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version