ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΕΚ: Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μπορεί δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Πρώτα έφτασε σε νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό (2-1) και Λαμία (2-0), πριν το 1-1 στο ντέρμπι των αιωνίων, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μεσοβδόμαδα, πήγε στη Λειβαδιά για αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Εκεί με γκολ του Ανδρούτσου έφυγε με τους βαθμούς (1-0). Καλή εμφάνιση για τους Χάμες, Μπιέλ, Χουάνγκ, βασικός και πάλι κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης. Πλέον, ο Μίτσελ και η ομάδα πηγαίνουν με… φόρα, για ένα ακόμη ντέρμπι, αυτή τη φορά στο Φάληρο, κόντρα στην ΑΕΚ.

Μουντιάλ 2022: Αφιερώματα, όμιλοι, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λιγκ με ρεκόρ 9-1-2. Μετά το άνετο 2-0 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ομάδα πήγε στην Τρίπολη για να μονομαχήσει με τον Αστέρα. Η έβδομη διαδοχική νίκη δεν ήρθε πάντως, αφού έμεινε στο 1-1. Επιστροφή στις νίκες, μεσοβδόμαδα, με το άνετο 3-0 στην έδρα του ΟΦΗ. Σκόραραν οι Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Μάνταλος. Το σύνολο του Αλμέιδα πηγαίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ύστερα οι ομάδες θα έχουν κενό ενός μήνα, με την αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ να επιστρέφει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Μίτσελ: «Γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι»

Ο Μίτσελ μίλησε για το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ και στάθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να εμφανίσουν στο παιχνίδι τους οι «ερυθρόλευκοι», έτσι ώστε να κάνουν δικό τους το τρίποντο.
Για τη βελτίωση που δείχνει η ομάδα του Ολυμπιακού και το πόσο κοντά είναι σε αυτό που θέλει: «Δεν θέλουμε να το λέμε συνέχεια γιατί ακόμα είμαστε πολύ μακριά από αυτό που σκεφτόμαστε, όμως σίγουρα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Κάθε φορά φαινόμαστε όλο και πιο υπεύθυνοι και νομίζω πως πραγματικά είμαστε καλά».

Διονύσης Βερβελές: Ματσάρα με σούπερ αποδόσεις!

Για το αν μοιάζει το ματς με την ΑΕΚ με αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Το στυλ του Παναθηναϊκού είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της ΑΕΚ και εμείς όπως κάνουμε πάντα θα ψάξουμε να βρούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας για να τις εκμεταλλευτούμε. Πέρα από την στρατηγική, τις ενδεκάδες και τις επιλογές των προπονητών γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για μας».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη. Είναι μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες, αλλά και πολύ δουλεμένη σε ομαδικό επίπεδο. Έχουν ανταποκριθεί καλά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όμως και εμείς θα είμαστε ένας δυνατός αντίπαλος και θα το δείξουμε».

Για το τι πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός την Κυριακή: «Πρέπει να είμαστε τακτικά και τεχνικά πάρα πολύ σωστοί. Να διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως πρέπει και όπως κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να είμαστε πολύ δυνατοί πνευματικά και να παίξουμε με εξυπνάδα. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά, αν δε συμβεί κάποιο απρόοπτο όπως στο παρελθόν».

Οι πιο αξιόπιστες αναλύσεις Σούπερ Λιγκ

Για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει την πίεση που ασκεί η ΑΕΚ ψηλά στο γήπεδο: «Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ. Δεν βρίσκονται τυχαία σε αυτή τη θέση της βαθμολογίας. Βρίσκονται γιατί το αξίζουν και γιατί πραγματικά είναι μια καλή ομάδα. Ωστόσο και εμείς έχουμε παίξει με ομάδες όπως η Φράιμπουργκ, η Καραμπάγκ και ο Παναθηναϊκός που πιέζουν ψηλά και νομίζω πως έχουμε βρει τους τρόπους για να αντιμετωπίζουμε αυτές τις συνθήκες».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ