ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΜΑΛΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΑΛΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΜΑΛΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming: Η Εθνική ομάδα της Μάλτας δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο, αφού δεν είναι ένα σύνολο που έχει εμπειρία και παίκτες με ταλέντο και παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Στο Nations League, έφτασε σε δύο νίκες και δύο ήττες είχε η Μάλτα στα παιχνίδια του τελευταίου Nations League σε όμιλο με Σαν Μαρίνο και Εσθονία. Αγωνίζεται φυσικά στο χαμηλότερο επίπεδο (League D), αφού οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες. Στο τελευταίο φιλικό πήρε σπουδαία νίκη (2-1) απέναντι στο Ισραήλ με ανατροπή σε δύο λεπτά. Φυσικά η νίκη πανηγυρίστηκε σαν… κατάκτηση Μουντιάλ! Ο κόουτς Άγκιους ανέλαβε τη θέση του Μάντζα, στον πάγκο και κάνει απόψε ντεμπούτο απέναντι στην Εθνική Ελλάδος.

Μουντιάλ 2022: Αφιερώματα, όμιλοι, ειδικά στοιχήματα, στατιστικά

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Ελλάδος, που στο πρόσφατο Nations League, τερμάτισε αήττητη (5-1-0) και έτσι προβιβάστηκε στο παραπάνω League και θα έχει μια… έξτρα ευκαιρία να διεκδικήσει εισιτήριο για το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, του 2024, αν δεν τα καταφέρει μέσω των προκριματικών. Με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δείχνει έτοιμη να τα βάλει με κάθε αντίπαλο. Κάτι καλό… χτίζεται. Απόψε, βέβαια, στο φιλικό με τη Μάλτα δεν θα είναι διαθέσιμοι πολλοί παίκτες με βασικό ρόλο όπως οι Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Μαυροπάνος και Μπάλντοκ. Στόχος δεν είναι πρώτα… η νίκη, αφού αυτή λογικά εύκολα ή δύσκολα θα έρθει, αλλά περισσότερο ο τεχνικός της ομάδας θέλει να δει νέους παίκτες που δεν έχει καλέσει μέχρι τώρα.
Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μάλτα και Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 της Πέμπτης.

ΜΑΛΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Πογέτ: «Στόχος να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση»

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να επαναφέρει την Ελλάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση, ενώ στάθηκε και στο επικείμενο ματς με τη Μάλτα.

Οι δηλώσεις του Πογέτ:

Για το ματς με τη Μάλτα: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Το να παίζουμε με διαφορετικές ομάδες με άλλα συστήματα. Ναι θα είναι διαφορετικό για εμάς. Η Μάλτα έχει παίκτες που δεν τα παρατάνε μέχρι το τέλος. Για εμάς είναι ένα ακόμα βήμα για να παίξουμε. Είναι η δυνατότητα που δίνεται σε κάποιους παίκτες – γιατί δεν είναι όλος ο βασικός κορμός εδώ – να δείξουν πράγματα στον προπονητή».

Για το ότι η Ελλάδα δεν είναι στο Μουντιάλ: «Αυτός είναι ο στόχος. Η ιδέα ήταν πάντα στα μεγάλα τουρνουά όταν ανέλαβα την Εθνική. Η σκέψη ήταν εκεί. Μετά το Nations League – που πήγαμε καλά – έχουμε τώρα 2 επιλογές. Τα προκριματικά που θα είναι δύσκολα τα πράγματα και μετά τα play offs. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την Ελλάδα ξανά σε μεγάλη διοργάνωση».

Βασίλης Μοιρώτσος – Προγνωστικά: Εφικτό το 2.50, προκλητικό το 5.10

Για τις απουσίες που έχει η Εθνική: «Κυρίως θέλω να δω τις διάφορες επιλογές που έχουμε στην άμυνα. Θα δούμε μία διαφορετική διάταξη πίσω και θα προσαρμόσουμε γενικά το παιχνίδι ανάλογα με το πως θα πάει.

Μάλτα – Ελλάδα: Η ανάλυση του Stoiximaview

Στην επίθεση μας λείπουν 5-6 βασικοί οπότε δεν είναι εύκολο να κάνουμε συγκρίσεις. Σίγουρα όμως μπορεί να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Μπορούμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τα παιχνίδια στη συνέχεια, τα προκριματικά».

ΜΑΛΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ