ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Τα «Τρία Λιοντάρια» έβγαλαν… νύχια και κατασπάραξαν το Ιράν (vid)

Μια λέξη αρκεί για να περιγράψει την κυριαρχία της Αγγλίας στην πρεμιέρα της στο Mundial (6-2) στο παιχνίδι με το Ιράν. Ισοπεδωτική!

Τα «Τρία Λιοντάρια» έβγαλαν… νύχια και κατασπάραξαν το Ιράν (vid)

Aυτή την Αγγλία θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί της! Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ ξεκίνησε το Mundial με πειστική εμφάνιση εξαφανίζοντας το Ιράν από το χορτάρι. Χορταστική νίκη με 6-2 με τους Σάκα (2), Στέρλινγκ, Μπέλινγχαμ, Ράσφορντ και Γκρίλις να βάζουν την υπογραφή τους στην ιδανική πρεμιέρα της ομάδας τους. Μοναδικό θετικό του Ιράν τα δύο γκολ του Ταρεμί!

Το ματς

Πρεμιέρα στο Mundial για Αγγλία και Ιράν. Μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Τα «Τρία Λιοντάρια» ήθελαν τη νίκη στον σημερινό αγώνα. Ήθελαν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση και να δείξουν σε όλους πως είναι έτοιμοι για τη πρόκληση. Ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ κατέβασε ενδεκάδα με όλα τα λαμπερά του αστέρια. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης οι Άγγλοι πήραν στα πόδια τους τη μπάλα κάνοντας παιχνίδι.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο ρυθμός του αγώνα ωστόσο διακόπηκε βίαια. Για περισσότερα από 14 λεπτά – χρόνος που δόθηκε στις καθυστερήσεις – δεν υπήρχε παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας του Ιράν, Μπειρανβάντ τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση με συμπαίκτη του. Αντικαταστάθηκε αργότερα και από εκείνο το σημείο μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου έπιασε… καταιγίδα. Η Αγγλία πάτησε γκάζι με χάθηκε.

Δεν έκοψε ποτέ ρυθμό η Αγγλία

Το πρώτο γκολ των «Τριών Λιονταριών» στο φετινό τουρνουά ήρθε στο 35′ με δράστη τον Τζουντ Μπέλινγχαμ. Ο άσσος της Ντόρμτουντ επωφελήθηκε της σέντρας του Σο και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 43′ ήταν η σειρά του Σάκα να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά ο Ραχίμ Στέρλινγκ έκλεισε με ωραία προβολή τον χορό των γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ένα χορταστικό 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε υψηλός. Η Αγγλία συνέχιζε να πιέζει με σκοπό να πετύχει κι άλλα γκολ. Στο 62′ οι τυπικά γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα με τον Σάκα. Ο άσσος της Άρσεναλ έκανε τον ελιγμό και με όμορφο σουτ – κόντραρε λίγο η μπάλα – έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο σημερινό του γκολ. Τρία λεπτά μετά, στο 65′ το Ιράν βρήκε αντίδραση και με τη βολίδα του Ταρεμί μείωσε σε 4-1.

Από εκεί και πέρα οι Βρετανοί έριξαν ταχύτητα. Ο Σάουθγκειτ ανακάτεψε την τράπουλα ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο αρκετά νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά, ο Μάρκους Ράσφορντ βρήκε δίχτυα μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο πριν πατήσει το… κουτί. Κοίταξε τέρμα σημάδεψε εστία και 5-1. Το κερασάκι στην τούρτα της Αγγλίας έβαλε ο Γκρίλις στο 90′ μετά από ασίστ του Γουίλσον. Το τελικό σκορ έκλεισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το εύστοχο πέναλτι για το Ιράν. Τελικό αποτέλεσμα 6-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ