ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λάτσιο

H Λάτσιο ζητάει… το Τορίνο για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς!

Η Γιουβέντους έχει την υπόθεση κλεισμένη κατά το ήμισυ! Ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς θέλει, η Λάτσιο όμως...

H Λάτσιο ζητάει… το Τορίνο για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς!

Κρατάει καιρό το φλερτ της Γιουβέντους με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς. Η «Μεγάλη Κυρία» προσπαθεί σταδιακά να αλλάξει φιλοσοφία, να αφήσει πίσω της τη δυναστεία που δημιούργησε και τα… πέτρινα χρόνια στα οποία βαδίζει και να βγει στο φως με νέες ιδέες. Με μπροστάρη τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι η Γιουβέντους ξεκινά με αφετηρία φέτος την ανοικοδόμηση του ρόστερ της.

Διάβασε επίσης: Μπουφόν: «Τον Ιανουάριο… θα σας “τρομάζει” η Γιουβέντους! Να το ακούσει και η Νάπολι»

Η διοίκηση Αλέγκρι προσπαθεί με τη σειρά της να καλύψει το τεράστιο οικονομικό κενό που ταλανίζει τον σύλλογο. Παράλληλα όμως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον προπονητή της. Αξιολογεί τις προτάσεις του και ενίοτε προχωρά σε μεταγραφικές υπερβάσεις. Όπως η ακόλουθη, με τη Γιουβέντους να χτυπά συνεχώς την πόρτα της Λάτσιο για τα δικαιώματα του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το δημοσίευμα της SportMediaset αναφέρει πως ο διεθνής Σέρβος έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους. Οι «Μπιανκονέρι» τα έχουν βρει με τον παίκτη και τον μάνατζερ του, Ματέγια Κέζμαν. Η συμφωνία αναφέρει μακροπρόθεσμη συνεργασία με ετήσιες απολαβές που προσεγγίζουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ. Το μεγάλο «αγκάθι» ήταν, είναι και θα παραμένει η Λάτσιο.

Η Λάτσιο «κλωτσάει» στην πρόταση της Γιουβέντους

Η ομάδα από τη Ρώμη εμφανίζεται αντίθετη στο να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής της στη Γιουβέντους. Αλλά αν γίνει αυτό τότε θέλει να φουσκώσει τα ταμεία της με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρός της, Λοτίτο ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς δεν παραχωρείται για λιγότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ. Ένα νούμερο που μοιάζει απαγορευτικό για τα ταμεία της «Μεγάλης Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η τιμή αυτή σαφέστατα και θα ανέβει αν ο Σέρβος κάνει καλά παιχνίδια στο Mundial.

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς θέλει στα 27 του να ζήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Όντας στη Λάτσιο εδώ και επτά – βαδίζει στα οκτώ – χρόνια αισθάνεται την ανάγκη να κλείσει το κεφάλαιο και να αναζητήσει κάτι καινούργιο. Την ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τρόπαια. Η Γιουβέντους είναι αυτή η περίπτωση γι’ αυτό και ο ίδιος με… τρόπο δείχνει τον δρόμο στη Λάτσιο. Να ρίξει τις απαιτήσεις της και να του δώσει την ευκαιρία να παίξει στο Τορίνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ