ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
«Καυτός» Φαμπρίτσιο Ρομάνο… Έβγαλε όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ on air!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Πρεμιέρα όνειρο για τη Γαλλία με μπροστάρη τον Ζιρού! (vids)

Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες μετά, ξανά η Γαλλία επικράτησε της Αυστραλίας με το εμφατικό 4-1 στην πρεμιέρα του Mundial.

Πρεμιέρα όνειρο για τη Γαλλία με μπροστάρη τον Ζιρού! (vids)

Πενήντα τρεις μήνες μετά, πρεμιέρα με ίδιο αντίπαλο για τη Γαλλία. Τότε, το 2018 σήκωσε το Mundial, για να δούμε τι θα κάνει φέτος. Τότε, με 2-1 είχε νικήσει την Αυστραλία, σήμερα σκόραρε άλλες δυο φορές η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν. Με τον Γάλλο προπονητή να πετυχαίνει νικηφόρο πρώτο ματς για το Mundial του Κατάρ στην προσπάθεια για υπεράσπιση του γαλλικού στέμματος.

Τα «καγκουρό» τρόμαξαν αρχικά τους «τρικολόρ» με γκολ στο ένατο λεπτό. Ο Γκρεγκ Γκούντγουιν άνοιξε το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους ύστερα από ασίστ του Μάθιου Λέκι. Αυτό το γκολ σαν να αφύπνισε τους Γάλλους, οι οποίοι βρήκαν απάντηση στο 27ο λεπτό. Με σκόρερ τον Αντριάν Ραμπιό ισοφάρισαν σε 1-1. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε ο σπουδαίος σήμερα, Ολιβιέ Ζιρού, για να πετύχει την ανατροπή.

Θυμηθείτε τα δυο πρώτα γκολ των Γάλλων: Ζιρού

Από την πλευρά της η ομάδα του Άρνολντ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Ιρβάιν σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Γιορίς με κεφαλιά. Αξίζει να σημειώσουμε πως με το σκορ στο 0-1 ο Ντιούκ εξαπέλυσε σουτάρα, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι!







Οι Γάλλοι άρχισαν πλέον να κυριαρχούν και στο 45’ έφτασαν μία… ανάσα από το 3-1, όταν από γύρισμα πάρε-βάλε του Γκριεζμάν, ο Μπαπέ… κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια από τα πέντε μέτρα. Από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Γαλλία συνέχισε να είναι καταιγιστική, χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 50’ από σέντρα του Τεό Ερναντές, ο Ζιρού επιχείρησε ένα καταπληκτικό γυριστό που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 66’ το σουτ του Γκριεζμάν που είχε πορεία προς το τέρμα, κόπηκε πάνω στη γραμμή από τον Σούταρ.

Η πίεση της Γαλλίας απέδωσε καρπούς στο 68’ με τον Ντεμπελέ να «σερβίρει» εξαιρετικά προς τον Μπαπέ, ο οποίος έκανε με υποδειγματική κεφαλιά το 3-1. Τρία λεπτά αργότερα (71’), ο Μπαπέ ανέλαβε ρόλο… δημιουργού, βγάζοντας εξαιρετική ασίστ προς τον Ζιρού που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του και φτάνοντας τα 51 γκολ με τη φανέλα των «τρικολόρ», έπιασε τον Τιερί Ανρί!

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ (89’ Κουντέ), Κονατέ, Ουπαμεκανό, Λούκας Ερναντές (13’ λ. τρ. Τεό Ερναντές), Τσουαμενί (77’ Φοφανά), Ραμπιό, Ντεμπελέ (77’ Κομάν), Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού (89’ Τουράμ).

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Γκράχαμ Άρνολντ): Ράιαν, Άτκινσον (85’ Ντέγκενεκ), Σούταρ, Ρόουλς, Μπέχιτς, Μόουι, Ιρβάιν (85’ Μπάκους), ΜακΓκρι (73’ Μέιμπιλ), Γκούντγουιν (74’ Κουόλ), Λέκι, Ντιούκ (56’ Κάμινγκς)




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ