ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

StoiximaView: Οι αγώνες της Τετάρτης 23/11 (Αναλύσεις/Προγνωστικά)

Αυτές είναι οι σημερινές προβλέψεις από τη συντακτική ομάδα του STOIXIMAVIEW.

StoiximaView: Οι αγώνες της Τετάρτης 23/11 (Αναλύσεις/Προγνωστικά)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ισπανία – Κόστα Ρίκα (18:00) – Ανάλυση: Το γκολ του Ινιέστα στο 116’ του τελικού με την Ολλανδία το 2010 είχε χαρίσει στην Ισπανία αυτό που ενδεχομένως να ονειρεύεται και το 2022 στο Κατάρ: Το τρόπαιο! Βέβαια, το 2014 στην Βραζιλία αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων (Ολλανδία 9, Χιλή 6, Ισπανία 3, Αυστραλία 0), ενώ το 2018 στη Ρωσία έχασε από την οικοδέσποινα στους «16» με 5-4 στα πέναλτι. Σε σχέση με τότε, έχει φουλ ανανεωμένο ρόστερ και είναι αρκετές οι επιλογές του Λουίς Ενρίκε που σήκωσαν συζήτηση, όπως ο αποκλεισμός των Ντε Γκέα, Ράμος, Τιάγκο Αλκάνταρα. Πάντως, ο ίδιος βάζει πολύ ψηλά τον πήχη και περιμένει από τους ταλαντούχους παίκτες του να βγουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά. «Στόχος μας είναι να παίξουμε 7 παιχνίδια στο Κατάρ», δηλώνει. Με όνομα «βαρύ» πήγε στο Κατάρ και καλείται να δείξει την ποιότητά της αλλά και ότι κάνουν μεγάλο λάθος όσοι δεν την υπολογίζουν ιδιαίτερα.

Τα Προγνωστικά του Γιώργου Περπερίδη: Uber alles σε απόδοση 11.00!

Ισπανία – Κόστα Ρίκα (18:00) – Ανάλυση: Η Κόστα Ρίκα θα χρειαστεί μία υπέρβαση στον όμιλο που βρίσκεται. Υπέρβαση, βέβαια, έκανε και το 2014 στην Βραζιλία, όπου έφτασε ως τα προημιτελικά, έχοντας αποκλείσει την Ελλάδα στα πέναλτι, αλλά νικήθηκε από την Ολλανδία στη διαδικασία των πέναλτι. Επιπλέον, το 2018 στη Ρωσία έμεινε εκτός από τους ομίλους, κάτι που έχει συμβεί στις 3 από τις 5 συμμετοχές της. Μπορεί να στηριχθεί στην εμπειρία του Κέιλορ Νάβας και του Μπράιαν Ρουίζ και στην ποιότητα του Τζόελ Κάμπελ (πρώην του Ολυμπιακού); Δύσκολη η προσπάθειά της στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, καλείται να το απολαύσει, να το ευχαριστηθεί, από την στιγμή που μπαίνει ως αουτσάιντερ. Και καλείται να δείξει ανταγωνιστική εικόνα και να προβληματίσει τους Ισπανούς.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Ισπανία – Κόστα Ρίκα (23/11/22)

Βέλγιο – Καναδάς (21:00) – Ανάλυση: Ως τελευταία ευκαιρία διάκρισης της «χρυσής γενιάς» της χώρας, βλέπουν στο Βέλγιο την παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης του Κατάρ. Πολλά από τα μεγάλα αστέρια των «κόκκινων διαβόλων» είναι 30+, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα να μην υπάρξει επόμενη ευκαιρία στο μέλλον. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει τη χαρά να διαχειρίζεται το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ η εθνική ομάδα και ευελπιστεί να την οδηγήσει ψηλά. Κέβιν Ντε Μπρόινε και Έντεν Αζάρ θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος, καθώς ο Ρομέλου Λουκάκου προέρχεται από τραυματισμό και θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια του τουρνουά. Προφανώς και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση από το Group F, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο απέναντι σε Κροατία, Μαρόκο και την ενθουσιώδη ομάδα του Καναδά, που είναι και η αντίπαλος της πρεμιέρας.

Τα Προγνωστικά του Βασίλη Μοιρώτσου: Ισπανία – Κόστα Ρίκα Στοίχημα: Πάμε στα γκολ

Βέλγιο – Καναδάς (21:00) – Ανάλυση: Παρούσα στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της θα είναι η εθνική ομάδα του Καναδά. Βασικός στόχος είναι να πάει καλύτερα από την προηγούμενη φορά στη διοργάνωση του 1986, όταν γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Δεν θα είναι τόσο εύκολο, αφού διαθέτει ένα νεανικό ρόστερ και χωρίς πολλές εμπειρίες. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου, όμως, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Αν δεν τα καταφέρει, θα είναι τεράστια απώλεια, αφού έχει την ποιότητα και την ικανότητα να παίζει σε πολλές θέσεις. Μπουκάναν στη μεσαία γραμμή και Λάριν στην επίθεση θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο, καθώς, συν τοις άλλοις, αγωνίζονται σε συλλογικό επίπεδο στη βελγική Κλαμπ Μπριζ.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Βέλγιο – Καναδάς (23/11/2022)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView
Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ