ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

StoiximaView: Οι αγώνες της Πέμπτης 24/11 (Αναλύσεις/Προγνωστικά)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

StoiximaView: Οι αγώνες της Πέμπτης 24/11 (Αναλύσεις/Προγνωστικά)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Πορτογαλία – Γκάνα (18:00) – Ανάλυση: Αν ήταν μια φορά στο επίκεντρο, επειδή είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τώρα είναι… εκατό, αφού κυκλοφορεί ελεύθερος! Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ανακοινώθηκε το διαζύγιο του «CR 7» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον είναι ο μοναδικός παίκτης, από αυτούς που βρίσκονται στο Κατάρ, ο οποίος δεν έχει ομάδα. Οι Ίβηρες προκρίθηκαν στα τελικά μέσω μπαράζ και στόχος είναι να κάνουν κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες τρεις συνεχόμενες φορές, στις οποίες δεν κατάφεραν να περάσουν από τη φάση των «16». Είναι η τελευταία διοργάνωση για
τους Ρονάλντο και Πέπε, αφού στην επόμενη θα έχουν ξεπεράσει τα 40. Δεν διάγουν τις καλύτερες μέρες τους, αλλά παραμένουν οι ηγέτες της ομάδας, της οποίας, ως γνωστό, ηγείται την τελευταία οχταετία ο Φερνάντο Σάντος. Ουρουγουάη και Νότια Κορέα είναι οι άλλες ομάδες του γκρουπ, που παίζουν μεταξύ τους στο άλλο παιχνίδι της ημέρας.

Τα Προγνωστικά του Διονύση Βερβελέ: Και 8.00 απόδοση έχει το μενού!

Πορτογαλία – Γκάνα (18:00) – Ανάλυση: Ως αουτσάιντερ σε όμιλο με τις γνώριμες από προηγούμενες διοργανώσεις Πορτογαλία και Ουρουγουάη, συν τη Νότια Κορέα, μπαίνει η Γκάνα. Δεν την ευνοεί το πρόγραμμα, αφού τις δύο πρώτες αγωνιστικές παίζει με τα θεωρητικά φαβορί. Πρέπει να πάρει κάτι, αλλιώς στο ματς της αυλαίας με τους Ασιάτες, πιθανότατα δεν θα υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Προκρίθηκε στη φινάλε των προκριματικών της αφρικανικής ζώνης, νικώντας τη Νότιο Αφρική στην αυλαία, αλλά στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών της ηπείρου, είχε απογοητευτική παρουσία. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γερμανός Ότο Άντο και αστέρια της είναι τα αδέρφια Αγιού (Τζόρνταν και Αντρέ). Μπαίνει στη διοργάνωση όντας σε καλή αγωνιστική κατάσταση με νίκες στα 7/8 τελευταία επίσημα και
φιλικά παιχνίδια!

Δες την εκτίμηση του αγώνα Πορτογαλία – Γκανά (24/11/22)

Βραζιλία – Σερβία (21:00) – Ανάλυση: Ξεκάθαρος στόχος το 6ο Μουντιάλ για την Βραζιλία. Έχει σούπερ ομάδα, με τρομερή μεσοεπιθετική γραμμή και το λέει φωναχτά ότι πάει να το σηκώσει. Μεγάλο της «όπλο»; Ο καυτός Νεϊμάρ, ο οποίος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση φέτος με 15 γκολ και 12 ασίστ σε 20 συμμετοχές με την Παρί. Βέβαια, έχουν περάσει 20 χρόνια από την τελευταία φορά. Ήταν το 2002, σε Ιαπωνία-Νότιο Κορέα, όταν το είχε πάει, νικώντας 2-0 τη Γερμανία, 4 χρόνια μετά την ήττα με 3-0 από τη Γαλλία (1998) και 8 μετά τη νίκη με 3-2 στα πέναλτι επί της Ιταλίας (1994). 22 συμμετοχές μετράει σε τελική φάση, στη Ρωσία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από το Βέλγιο με 2-1, όπως και το 2010 (Ολλανδία 2-1) και το 2006 (Γαλλία 1-0), ενώ, ενδιάμεσα, το 2014, κατέλαβε την 4η θέση μετά το διασυρμό από τη Γερμανία με 7-1 στον ημιτελικό και την ήττα από την Ολλανδία (3-0) στον μικρό τελικό.

Τα Προγνωστικά του Βασίλη Μοιρώτσου: Ουρουγουάη – Νότια Κορέα Στοίχημα: Πάμε στα γκολ

Βραζιλία – Σερβία (21:00) – Ανάλυση: Το γκολ του Μίτροβιτς στο φινάλε του αγώνα με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα, την έστειλε απευθείας στα τελικά, χωρίς να χρειαστεί μπαράζ. Μεγάλη επιτυχία. Τώρα, καλείται να μπει μπροστά για την επόμενη πρόκληση που έχει να κάνει με την πρόκριση από έναν δύσκολο όμιλο. Δεν είναι μόνο ότι υπάρχει ένα μεγαθήριο, και ότι είναι αξιόλογες ομάδες και η Ελβετία και το Καμερούν. Το 2018 στη Ρωσία είχε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων (με Βραζιλία, Ελβετία, Κόστα Ρίκα). Συγκέντρωσε 3 βαθμούς (1-0 την Κόστα Ρίκα) και έμεινε εκτός (2-1 η Ελβετία, 2-0 η Βραζιλία) χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι. Μεγάλο της «όπλο» είναι η επίθεση, όπου έχει Βλάχοβιτς και Μίτροβιτς και από πίσω τον Γιόβιτς που δείχνει στη Φιορεντίνα να αναγεννιέται, ενώ άλλη κλάση είναι και ο χαφ της Λάτσιο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς όπως και ο αρχηγός της, Τάντιτς.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Βραζιλία – Σερβία (24/11/2022)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView
Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ