ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της πει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Το Ιράν με διπλό buzzer beater ξέρανε την Ουαλία (vid)

Το Ιράν πήρε αυτό που πραγματικά άξιζε. Μια σπουδαία νίκη με δύο γκολ κυριολεκτικά στο φινάλε την αναμέτρησης με την Ουαλία.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Το Ιράν με διπλό buzzer beater ξέρανε την Ουαλία (vid)

To έψαξε με κάθε τρόπο. Ο Χένεσει και τα δοκάρια στερούσαν το γκολ από τους Ιρανούς. Στις καθυστερήσεις όμως, λίγο πριν το φινάλε ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Ο Τσεσμί στο 98′ με σουτ στα όρια της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ξέρανε τους Ουαλούς. Σαν να μην έφθανε αυτό δύο λεπτά μετά ήρθε ακόμη ένα γκολ για να υπογράψει τον θρίαμβο για τους Ιρανούς. Ο Ρεζαιάν διαμόρφωσε με εκπληκτικό σκαψιματάκι το τελικό 2-0. Νίκη χρυσάφι για το Ιράν. Κατήφεια για την Ουαλία.

Το ματς

Η πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Mundial έφερε αντιμέτωπες την Ουαλία με τον Ιράν. Δύο ομάδες που στο πρώτο τους παιχνίδι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη. Η Ουαλία απέσπασε ισοπαλία από τις ΗΠΑ ενώ το Ιράν διασύρθηκε από την Αγγλία με 6-2. Σήμερα έδιναν τη μεταξύ τους μονομαχία με τον νικητή αυτής να είναι γνωστό εξαρχής πως θα έβαζε γερά υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης έφερε τις δύο ομάδες να φοβούνται η μία την άλλη. Η Ουαλία προσπάθησε στη συνέχεια να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του. Το Ιράν θέλησε να δώσει χώρο στο πρώτο μέρος στον αντίπαλο και να χτυπήσει με ταχύτητα στην αντεπίθεση. Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους όμως καμία από αυτές δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μοιραία το 0-0 τις συντρόφευσε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε! Το Ιράν ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να ηγηθεί του αγώνα. Στο 52′ έφθασε πολύ κοντά στο γκολ όμως η μπάλα δεν του έκανε ποτέ το χατίρι. Πρώτα ο Αζμούν σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Χένεσι. Δευτερόλεπτα μετά ο Γκολιζαντέχ πίστεψε στον εαυτό του. Εκπληκτικό σουτ και πάλι η μπάλα στο δοκάρι με τον Αζμούν στην επαναφορά να αστοχεί από πολύ καλή θέση.

Από εκείνο το σημείο φάνηκε πως το ματς έχει αλλάξει. Το Ιράν πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του για το γκολ. Έχασε κι άλλες ευκαιρίες όμως δεν έπαψε να το πισεύει. Με τη σειρά της η Ουαλία είχε τις στιγμές της όμως ουδεμία σχέση την ίδια εικόνα με το εκπληκτικό Ιράν. Στο 87′ ο Χένεσει αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Ταρεμί.

Στο 98′ ήρθε η μεγάλη στιγμή για το Ιράν. Η «χρυσή» αλλαγή, ο Τσεσμί βγήκε μπροστά πάτησε στα όρια της μεγάλης περιοχής και με ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά ο Ρεζαιάν με σκαψιματάκι έβαλε το κερασάκι στη τούρτα. Τεράστια νίκη για τους Ιρανούς!

 





Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ