Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καμερούν – Σερβία: Μας «χ»όρτασαν θέαμα αλλά… ψαλιδίστηκαν (vid)
Mundial QATAR 2022

Καμερούν – Σερβία: Μας «χ»όρτασαν θέαμα αλλά… ψαλιδίστηκαν (vid)

Έξι υπέροχα γκολ, πολλές ακόμη μεγάλες ευκαιρίες και ένα φοβερό και τρομερό 3-3 ανάμεσα σε Καμερούν και Σερβία.

28.11.2022 | 14:06

H μία ομάδα πιθανότατα θα πάρει την άλλη μαζί της και αμφότεροι θα αποκλειστούν από τη συνέχεια του Mundial. Καμερούν και Σερβία διαφήμισαν το ποδόσφαιρο σε ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια του φετινού Mundial. Ανατροπή στην ανατροπή, γκολάρες, ένταση και πάθος μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ένα χορταστικό 3-3 που δεν φθάνει στην ουσία σε καμία από τις δύο ομάδες.

Το ματς

Στην πρεμιέρα του φετινού Mundial, Καμερούν και Σερβία γνώρισαν την ήττα από Ελβετία και Βραζιλία αντίστοιχα μπαίνοντας έτσι με το… αριστερό στη διοργάνωση. Σήμερα ήθελαν να αφήσουν πίσω τους όσα προηγήθηκαν και να κατακτήσουν τη πρώτη τους νίκη. Η μεταξύ τους κόντρα από τη σέντρα έδειχνε πως θα ήταν αμφίρροπη.

Η Σερβία ήταν η πρώτη ομάδα που απείλησε σοβαρά την αντίπαλη εστία. Μέσα σε 20 λεπτά αγώνα ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς έφθασε τρεις φορές πολύ κοντά στο γκολ. Στην πρώτη η κεφαλιά του δεν ανησύχησε τόσο τον Εμπασί. Στη δεύτερη η μπάλα σε σουτ του χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καμερούν. Στην τρίτη – και καλύτερη – από πολύ καλή θέση δεν κατάφερε να βρει τον στόχο. Όσα δεν πέτυχε ο άσσος της Φούλαμ τα βρήκε ο Καστελέτο στο 29′. Ο Καμερουνέζος εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Κουντέ, η μπάλα «έσπασε» στη μεγάλη περιοχή και εκείνος από κοντά έκανε το 1-0.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Σερβία στη συνέχεια ανέκτησε ξανά τον ρυθμό και κυνήγησε την ανατροπή. Για καλή της τύχη κατάφερε να την βρει πριν καν συμπληρωθεί το ημίχρονο. Στο 41′ ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά και στο 43′ ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς με δυνατό σουτ έφεραν… τούμπα το ματς και έστειλαν τη Σερβία στα αποδυτήρια μπροστά με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε πολύ υψηλός. Στο 53′ το κατέβασμα της Σερβίας έφερε άλλο ένα εξαιρετικό γκολ. Οι Βαλκάνιοι γύρισαν άψογα τη μπάλα, ο Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ έδωσε την ασίστ και ο Μίτροβιτς από κοντά έκανε το 3-1. Υπέροχο ομαδικό γκολ. Στη συνέχεια όμως οι Σέρβοι χαλάρωσαν και όπως φάνηκε το πλήρωσαν. Η είσοδος του Αμπουμπακάρ άλλαξε όλο το σκηνικό για τους Καμερουνέζους.

Στο 63′ ο επιθετικός της Αλ Ναρσ με υπέροχο σκάψιμο έκανε το 3-2, ενώ δύο λεπτά μετά έδωσε την ασίστ στον Τσούπο Μότινγκ, με τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου με προβολή να κάνει το εκπληκτικο 3-3. Από εκεί και πέρα και μέχρι το φινάλε οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Η «μπίλια» όμως κόλλησε στο 3-3!

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version