ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Φουλ επίθεση από Πολωνία: Πάει να τελειώσει από τώρα το όνειρο του Μέσι! (pic)

H Πολωνία θέλει να συνεχίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, γι' αυτό πάει φουλ... επιθετικά στο ματς με την Αργεντινή.

Φουλ επίθεση από Πολωνία: Πάει να τελειώσει από τώρα το όνειρο του Μέσι! (pic)

Η Πολωνία δεν έβγαλε… μάτια στο τελευταίο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και η παρέα του πήραν μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, οι ηττημένοι ήταν αυτοί που είχαν περισσότερα σουτ προς την αντίπαλη εστία και εκείνοι που έχασαν πιο κλασικές ευκαιρίες, ώστε να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Ο έμπειρος φορ μαζί με την παρέα του θέλουν να συνεχίσουν στο κορυφαίο τουρνουά. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να νικήσουν την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικά.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Ο Ματέους έχει βρει τον επόμενο Μέσι και αυτός είναι… Γερμανός!

Η Πολωνία, όπως αναφέρουν ολοένα και περισσότερα εγχώρια ΜΜΕ, αναμένεται να ξεκινήσει πολύ δυνατά το παιχνίδι. Οι Ευρωπαίοι θέλουν ένα γρήγορο γκολ για να πάρουν ψυχολογικό πλεονέκτημα. Και θα το ψάξουν με το που γίνει η σέντρα. Γι’ αυτό τον λόγο και θα παραταχθούν με ένα άκρως επιθετικό σχήμα.

Αυτό θα συμπεριλαμβάνει -φυσικά- τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος κόντρα στη Σαουδική Αραβία, σημείωσε το πρώτο του γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλά δεν θα είναι μόνος του. Ο Αρκάντιους Μίλικ θα βρίσκεται δίπλα του, ώστε να του δίνει δύναμη και τα απαραίτητα στηρίγματα. Λίγο πιο πίσω σε ρόλο είτε δημιουργού, είτε εκτελεστή θα είναι ο Πιοτρ Ζιελίνσκι. Ο παίκτης της Νάπολι βρήκε και εκείνος δίχτυα στο προηγούμενο παιχνίδι της Πολωνίας και δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς. Η Πολωνία και ο Λεβαντόφσκι σκέφτονται μόνο τη νίκη! Μόνο την επόμενη φάση του Mundial!

Η Πολωνία και ο Λεβαντόφσκι σκέφτονται μόνο τη νίκη! Μόνο την επόμενη φάση του Mundial!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει σημειώσει τόσα και τόσα γκολ στην πλούσια -από αυτά- καριέρα του. Είτε με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας, είτε σε συλλογικό επίπεδο. Όμως, λίγα τέρματα κατάφεραν να τον κάνουν τόσο χαρούμενο, όπως εκείνο κόντρα στην εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο έμπειρος στράικερ δάκρυσε και δεν δίστασε να δείξει τα συναισθήματά του. Και το πόσο σημαντικό, αλλά και λυτρωτικό ήταν το εν λόγω τέρμα για εκείνον. Ο «Λέβα» σαν σωστός ηγέτης έχει δώσει το σύνθημα για να έρθει η νίκη και στον «τελικό» απέναντι στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Μιας και μόνο έτσι μπορεί να έρθει η μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για να δούμε αν στο τέλος θα τα καταφέρουν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ