ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Κακά: «Μπορούμε να σηκώσουμε το Mundial και χωρίς τον Νεϊμάρ»

Κακά και Ρονάλντο επιμένουν πως η Βραζιλία θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό Mundial.

Κακά: «Μπορούμε να σηκώσουμε το Mundial και χωρίς τον Νεϊμάρ»

Όλη η αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρίσκεται στο Κατάρ. Όχι μόνο οι πρωταγωνιστές των ομάδων που συμμετάσχουν στη λαμπερή διοργάνωση. Αλλά και όλοι αυτοί που στο παρελθόν έζησαν αυτή την μοναδική εμπειρία. Μια από τις χώρες που έχει κατέβει πλήρης σε όλα τα πόστα είναι η Βραζιλία. Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Διάβασε επίσης: Η εκκωφαντική πρόταση της Αλ Νασρ στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η «Σελεσάο» εκπροσωπείτε εκτός χορταριού από τους καλύτερους των καλύτερων. Ρονάλντο, Κακά, Ρομπέρτο Κάρλος, Καφού βρίσκονται στο Κατάρ και στηρίζουν από κοντά τις προσπάθειες των συμπατριωτών τους. Θέλουν να δουν τη Βραζιλία στη κορυφή όπως την ανέβασαν και αυτοί πριν από 20 χρόνια.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κακά όπου σταθεί και όπου βρεθεί παρουσιάζεται βέβαιος για την επιτυχία της χώρας του στο φετινό Mundial. Πιστεύει πως η ομάδα του Τίτε έχει όλα τα εφόδια για να φθάσει ως την κορυφή του θεσμού και την κατάκτηση του τροπαίου. Ακόμη και τώρα με τον τραυματισμό του Νέιμαρ ο Κακά συνεχίζει να πιστεύει πως η «Σελεσάο» μπορεί.

«Η ομάδα αυτή έδειξε πως έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να κερδίζει και χωρίς τον Νεϊμάρ, που είναι το… κερασάκι στην τούρτα. Σε αυτές τις διοργανώσεις δεν αρκούν οι ατομικές δυνατότητες», ανέφερε αρχικά. «Πρέπει να έχεις ένα δυνατό σύνολο, με παίκτες που δουλεύουν για την ομάδα. Θεωρώ πως ο Τίτε έχει κάνει καλή δουλειά και αισιοδοξούμε για την κατάκτηση του τροπαίου», πρόσθεσε.

Χθες ο Ρονάλντο με ανάρτησή του στήριξε τον Νέιμαρ και του έδωσε δύναμη να συνεχίσει την αποθεραπεία του προκειμένου να επιστρέψει ξανά στο χορτάρι και στην ομάδα της Βραζιλίας.

Η ανάρτηση του Ρονάλντο για τον Νέιμαρ

«Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι, όπως εγώ, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν. Το ταλέντο σου, σε έχει πάει τόσο μακριά, τόσο ψηλά, που σε κάθε γωνιά του κόσμου υπάρχει αγάπη και θαυμασμός για σένα. Είναι, όμως και το ίδιο που σε φέρνει αντιμέτωπο με τόσο φθόνο, με τόσο κακό, σε βαθμό που να πανηγυρίζουν ακόμα και για τον τραυματισμό ενός σταρ σαν εσένα, ενός παίκτη με τέτοια ιστορία.

Πού έχουμε φτάσει; Τι κόσμος είναι αυτός; Τι μήνυμα περνάμε στους νέους; Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ασκούν κριτική, αλλά είναι λυπηρό να βλέπεις την κοινωνία να βαδίζει σε έναν δρόμο μισαλλοδοξίας και ρητορικής μίσους.

Κόντρα σε αυτή τη λεκτική βία, σου γράφω σήμερα αυτό: Γύρνα πιο δυνατός! Πιο έξυπνος! Διψασμένος για περισσότερα γκολ!! Όσα καλά κάνεις εντός κι εκτός γηπέδου είναι πολύ μεγαλύτερα από τον φθόνο που συναντάς.

Μην ξεχάσεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο το ταξίδι που σε έκανε είδωλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Βραζιλία σε αγαπάει! Ο πραγματικός οπαδός, αυτός που ζητωκραυγάζει για σένα, χρειάζεται τα γκολ, τις ντρίμπλες, την τόλμη σου.

Μην ασχολείσαι με τους δειλούς και όσους σε φθονούν. Γιόρτασε την αγάπη που έρχεται από το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σου. Θα επιστρέψεις στην κορυφή! Κι ας γίνει όλο το μίσος καύσιμο για σένα.

Όσοι διαβάσατε αυτή την ανάρτηση, σας ζητώ να στείλετε θετική ενέργεια στην εθνική ομάδα, στον Νεϊμάρ και τους συμπαίκτες του», έγραψε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ