ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Το τείχος της Πολωνίας… έπεσε, Ζήτω η Αργεντινή (vid)

Η Αργεντινή πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση στο φετινό Mundial την κατάλληλη στιγμή και καθάρισε την πρόκριση επικρατώντας με 2-0 της Πολωνίας.

Το τείχος της Πολωνίας… έπεσε, Ζήτω η Αργεντινή (vid)

H Aργεντινή έβγαλε ενέργεια, έβγαλε πάθος, έβγαλε νέους πρωταγωνιστές. Η «Αλμπισελέστε» πείσμωσε στο χαμένο πέναλτι του Μέσι και με τους ΜακΚάλιστερ και Άλβαρεζ επικράτησε της Πολωνίας με 2-0 πανηγυρίζοντας τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Mundial. Στην επόμενη φάση και η Πολωνία που κρατήθηκε δεύτερη επικρατώντας στην ισοβαθμία του Μεξικό.

Το ματς

Παιχνίδι λεπτών ισορροπιών στη Ντόχα για Πολωνία και Αργεντινή. Από τη μία οι Πολωνοί που ακόμη και με ήττα έβλεπαν πρόκριση. Από την άλλη η παρέα του Μέσι που ήθελε νίκη για να χαμογελάσει και να μην φύγει από το Κατάρ με την απογοήτευση στα χείλη. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Αργεντινούς να μπαίνουν δυναμικά ζητώντας γρήγορα την ευκαιρία που θα τους έδινε το πολυπόθητο γκολ.

Μόλις στο 7′ ο Μέσι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως το τελείωμα του βρήκε σε ετοιμότητα τον σταθερό Σέζνι. Όλο το πρώτο ημίχρονο είναι ένας επιθετικός μονόλογος της Αργεντινής. Μέσι, Άλβαρεζ και Ντι Μαρία έκαναν συνεχώς επισκέψεις στην εστία των Πολωνών. Καμία από τις προσπάθειές τους όμως δεν έβρισκε τον στόχο. Η μεγαλύτερη στιγμή της Αργεντινής στο πρώτο μέρος ήρθε στο 39ο λεπτό.

Ο Μέσι ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Σέζνι. Η φάση πέρασε από τις ακτίνες… Χ του VAR. Ο διαιτητής Μάκελι έδειξε την εσχάτη των ποινών με τον Μέσι να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα στη γωνία όμως για κακή του τύχη ο Σέζνι μάντεψε γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά. Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Η σέντρα στο δεύτερο μέρος έδωσε αμέσως αυτό που η Αργεντινή επιζητούσε επί 45 λεπτά. Ο ΜακΚάλιστερ στο 47′ πάτησε την περιοχή της Πολωνίας, εκμεταλλεύτηκε τη πάσα από τα πλάγια και με συρτό πλασέ έκανε το 1-0. Δίκαιο πέρα ως πέρα το προβάδισμα της Αργεντινής. Στη συνέχεια η ομάδα του Σκαλόνι και πάλι ήταν αυτή που έδειχνε να ψάχνει περισσότερο το γκολ. 20 λεπτά μετά ήρθε ένα ακόμη τέρμα για τους Αργεντινούς το οποίο έβαλε ουσιαστικά ταφόπλακα στα όνειρα της Πολωνίας. Δράστης αυτή τη φορά ο Χούλιαν Άλβαρεζ. Ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη μπάλα στη καρδιά της άμυνας της Πολωνίας και με σεντερφορίσιο χτύπημα έκανε το 2-0.

Από εκεί και πέρα και μέχρι το φινάλε όλα ήταν μια τυπική διαδικασία. Η Πολωνία παραδομένη δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην επίθεση. Ο Λεβαντόφσκι έμεινε μπλοκαρισμένος και η Αργεντινή όποτε ήθελε ανέβαζε και κατέβαζε τον ρυθμό. Τελικό αποτέλεσμα Αργεντινή – Πολωνία 2-0. Μαζί οι δύο ομάδες στους «16».

 





Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ