ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Big (in) Japan! (vids)

Η Ιαπωνία έδειξε πόσο... μεγάλη είναι όταν νίκησε αρχικά Γερμανία, αλλά και την Ισπανία με σκορ 2-1 και πέρασε στους «16» του Mundial!

Big (in) Japan! (vids)

Η Ιαπωνία σε ακόμη ένα παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο έδειξε πόσο μεγάλη καρδιά έχει! Αλλά όχι μόνο αυτό.

Οι «σαμουράι» κόντρα στην Ισπανία πήραν μία ακόμη μεγάλη νίκη, μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στη Γερμανία. Και αυτή με σκορ 2-1. Και αυτή με ανατροπή!

Έτσι, οι Ασιάτες που τρελαίνουν κόσμο πέρασαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Mundial, έχοντας έξι βαθμούς και αφήνοντας εκτός συνέχειας τα «πάντσερ»!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ισπανία είχε την υπεροχή. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε δεν άργησαν να βρουν ρυθμό και να ξεκινήσουν να ανταλλάζουν τη μία πάσα, μετά την άλλη. Όπως δηλαδή έχουν κάνει και στα δύο προηγούμενα ματς με Κόστα Ρίκα και Γερμανία.

Οι Ιάπωνες έπαιρναν απλά… γεύση από την μπάλα. Μιας και όταν την κέρδιζαν, μετά από μερικά δευτερόλεπτα την έχαναν. Και αυτό λόγω της πίεσης που ασκούσαν αμέσως οι Ευρωπαίοι. Οι Ισπανοί πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν ότι θα σημείωναν κάποιο τέρμα. Αυτό ήρθε στο 11′ με τον Άλβαρο Μοράτα.

Ωστόσο, από εκεί και πέρα οι Ισπανοί νόμιζαν ότι το ματς είχε τελειώσει. Ότι επειδή ο αντίπαλος ήταν «μεγάλο όνομα» δεν θα μπορούσε να τους ακουμπήσει. Ή να τους κάνει να… τρέξουν. Έτσι, οι υπεροπτική στάση των «κόκκινων» ήταν σίγουρο πως αργά ή γρήγορα θα πληρωνόταν.

Ο Μοριγιάσου έκανε μερικές αλλαγές και αυτές έμελλε να αλλάξουν πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ντόαν, που πέρασε σαν αλλαγή, ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 48′! Παρόλα αυτά τα… μαγικά της Ιαπωνίας δεν είχαν σταματήσει σε εκείνο το σημείο. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο 51′ με τον Τανάκα να κάνει το 2-1 και να δίνει την πρόκριση στη χώρα του, μετά από ασίστ του Μιτόμα, ο οποίος ήταν και αυτός αλλαγή!

Από εκεί και πέρα ήταν λογικό και επόμενο η Ισπανία να τα δώσει όλα και να πιέσει όσο περισσότερο γινόταν, ώστε να σημειώσει κάποιο τέρμα που θα της έδινε τον έλεγχο. Οι ποδοσφαιριστές του Λουίς Ενρίκε από εκεί και πέρα όσο και αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να σημειώσουν το τέρμα της ισοφάρισης. Έτσι, η Ιαπωνία στο τέλος σημείωσε ακόμη μία ΜΕΓΑΛΗ νίκη, μετά από αυτή της πρεμιέρας με τη Γερμανία. Αυτή τη φορά κόντρα στην Ισπανία. Με τον ίδιο τρόπο -ανατροπή- και το ίδιο σκορ.

Κάτι που σημαίνει ότι στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ θα είναι τόσο η Ιαπωνία, όσο και η Ισπανία με τη Γερμανία να μένει εκτός!

Τα γκολ της αναμέτρησης:













Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ