Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η «καυτή» Αλεσάντρα Αμπρόζιο δίνει σύνθημα… κούπας στη Βραζιλία (pics)
Mundial QATAR 2022

Η «καυτή» Αλεσάντρα Αμπρόζιο δίνει σύνθημα… κούπας στη Βραζιλία (pics)

Το διάσημο μοντέλο στηρίζει με όλη της την ψυχή την προσπάθεια της Βραζιλίας να πετύχει στο Mundial του Κατάρ.

01.12.2022 | 11:18

Ένα ολόκληρο έθνος μπροστά στην μεγάλη πρόκληση. Για τη Βραζιλία το Mundial δεν είναι ένα απλό ποδοσφαιρικό γεγονός. Είναι πολλά παραπάνω! Όλοι οι Βραζιλιάνοι ασχολούνται ή όχι με το ποδόσφαιρο ζουν και αναπνέουν για την κατάκτηση του τροπαίου. Κάθε τέσσερα χρόνια η «Σελεσάο» πηγαίνει στη συγκεκριμένα διοργάνωση ως ένα από τα μεγάλα φαβορί. Κάποιες φορές φθάνει επιτυχώς μέχρι το τέλος κάποιες όχι.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο πλευρό της ομάδας του Τίτε βρίσκονται όλοι οι Βραζιλιάνοι ανεξαρτήτως χώρου. Η Αντριάνα Λίμα με φωτογραφίες της που δημοσιεύονται στο Instagram δηλώνει παρούσα στο Κατάρ δίπλα στη βραζιλιάνικη ομάδα. Το έτερο μοντέλο της Victoria Secret, Αλεσάντρα Αμπρόζιο στηρίζει από το σπίτι και τις ΗΠΑ την προσπάθεια της χώρας της στο Mundial.

Διάβασε επίσης: Στον… αέρα η εθνική Σερβίας – «Τρίγωνο» απιστίας με μπροστάρη τον Βλάχοβιτς (pics)

Το πασίγνωστο μοντέλο από τη Βραζιλία ποζάρει στον φακό φορώντας ένα μαγιό στα χρώματα της Βραζιλίας και κρατώντας μια σημαία της χώρας της. Ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία μαζί με άλλες σχετικές στο προσωπικό της Instagram και έδωσε σύνθημα νίκης! Η Βραζιλιάνα καλλονή που γεννήθηκε στο Ερεχίμ το 1981 είναι στο Ντάλας και παρακολουθεί όλους τους αγώνες της εθνικής της ομάδας από την τηλεόραση.

Δεν είναι η πρώτη φορά στη τρέχουσα διοργάνωση που η Αμπρόζιο ανεβάζει κάτι σχετικό με τη Βραζιλία στο instagram της. Μετά από την πρώτη νίκη επί της Σερβίας με τα 2 γκολ του Ριτσάρλισον η Βραζιάνα “ανέβασε” φωτογραφία του σκόρερ και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της σελεσάο και ειδικά σε εκείνον τον οποίο είχα κάνει tag. Στο ίδιο post έχει και φωτογραφίες της από την ώρα που βλέπει τον αγώνα μαζί τους φίλους της.

Οι φωτογραφίες της Αλεσάντρα Αμπρόζιο – Το μοντέλο στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τη Βραζιλία

 

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version