ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Αίμα, δάκρυα και… αποκλεισμός για την Ουρουγουάη- Μεγάλη πρόκριση η Ν. Κορέα! (vids)

Η Ουρουγουάη νίκησε με σκορ 2-0 την Γκάνα, αλλά, ακόμη και έτσι έμεινε εκτός συνέχειας από τη Νότιο Κορέα που επικράτησε 2-1 της Πορτογαλίας.

Αίμα, δάκρυα και… αποκλεισμός για την Ουρουγουάη- Μεγάλη πρόκριση η Ν. Κορέα! (vids)

Ακατάλληλο για… καρδιακούς ήταν το φινάλε του ομίλου που είχε μέσα Γκάνα, Ουρουγουάη, Πορτογαλία και Νότιο Κορέα. Μιας και μόνο οι Ίβηρες είχαν σίγουρη τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Λατίνοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν και εκείνοι στο κόλπο. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που ήταν με δύο γκολ μπροστά. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν οι Ασιάτες στις καθυστερήσεις έκαναν το 2-1 και πήραν τη νίκη κόντρα στην Πορτογαλία.

Η Ουρουγουάη νίκησε 2-0 (και πάλι) την Γκάνα, όπως στο Mundial του 2010, αλλά αυτή τη φορά δεν προχώρησε παρακάτω στο τουρνουά, όπως πριν 12 χρόνια!

ΓΚΑΝΑ- ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 0-2

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Γκάνα έδειξε ότι πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Και το επιβεβαίωσε με την πίεση που άσκησε στους Λατίνους. Μάλιστα, θα μπορούσε εύκολα να πάρει το προβάδισμα και να είναι αυτή που θα έκανε τα πλάνα της για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλά ο Αγιού αστόχησε σε πέναλτι, που κέρδισε ο Κούντους, στο 21′, αλλά ο Ρότσετ έπεσε σωστά και έπιασε το σουτ του έμπειρου επιθετικού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Αφρικανοί να είναι… χαμένοι πνευματικά. Κάτι που φάνηκε όταν η Ουρουγουάη είχε την μπάλα στα πόδια της και έβγαινε μπροστά. Μάλιστα, σε μία από τις πρώτες της επιθέσεις πήρε και το προβάδισμα με τον Αρασκαέτα με τον 28χρονο χαφ να κάνει κοντινή κεφαλιά και να δίνει το προβάδισμα στη χώρα του στο 26′. Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνος μέχρι να γίνει και το 2-0 από τους Λατίνους, παρά μόνο έξι λεπτά! Μιας και στο 32′ έκρυψαν την μπάλα και ο Αρασκαέτα με πολύ ωραίο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ για την Ουρουγουάη.

Το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημίχρονου. Ένα αποτέλεσμα που μέχρι εκείνη την ώρα έδινε την πρόκριση στην Ουρουγουάη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γκάνα μπήκε και πάλι δυνατά στο ματς. Οι Αφρικανοί αν και απογοητευμένοι δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν πολύ κοντά σε ένα γκολ. Αλλά αυτό δεν σημειώθηκε ποτέ. Το παιχνίδι έγινε… ροντέο και πήρε μία άγρια ομορφιά όταν έγινε γνωστό ότι στο έτερο ματς του ομίλου η Νότιος Κορέα ήταν μπροστά στο σκορ -και εν τέλει νίκησε- με 2-1 την Πορτογαλία.

Η Ουρουγουάη έκανε μαζικές επιθέσεις αφήνοντας πολλούς χώρους πίσω. Το ίδιο και η Γκάνα. Αλλά παρά τα οκτώ λεπτά που δόθηκαν ως παραπάνω χρόνος το 2-0 δεν άλλαξε και έμεινε ως το τέλος. Αποτέλεσμα που άφησε και τις δύο ομάδες εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου!










ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2-1

Η Πορτογαλία ήταν αδιάφορη στα… χαρτιά. Αλλά στο χορτάρι οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έδειξαν ότι ήθελαν να πάρουν ακόμη μία νίκη. Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά να πετύχει ακόμη ένα γκολ για πολλούς και διαφορετικούς λόγους!

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι σημείωσαν από νωρίς το τέρμα που τους έδωσε το προβάδισμα. Αυτό ήρθε στο 5′ από τον Ρικάρντο Ότα. Και όλα έδειχναν πως δύσκολα θα άλλαζε αυτό στη συνέχεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, οι Κορεάτες αποδείχτηκαν πολύ σκληρά καρύδια και το επιβεβαίωσαν με το τέρμα που σημείωσαν στο 27′ με τον Κιμ Γουνγκ Γουον.

Όσο περνούσε η ώρα η Πορτογαλία είχε ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ενώ κρατούσε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε μερικές περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά στο να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά με τους παίκτες του Σάντος να μην… καίγονται πλέον και να κάνουν διατήρηση δυνάμεων. Όμως, η φάση που ήρθε και τα άλλαξε όλα ήταν στα χασομέρια.

Όταν μετά από κόρνερ της Πορτογαλίας ο Σον πήρε την μπάλα έκανε κούρσα 60 μέτρων και έδωσε την μπάλα στον Τσαν που έκανε το 2-1 στο 91′ και έδωσε την πρόκριση στη χώρα του!
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ