ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

StoiximaView: Οι αγώνες της Παρασκευής 2/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

StoiximaView: Οι αγώνες της Παρασκευής 2/12 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Γκάνα – Ουρουγουάη (17:00) – Ανάλυση: Με την Πορτογαλία, η Γκάνα (3) δεν στάθηκε τυχερή στο τέλος. Αλλά όση τύχη δεν είχε στη φάση στο φινάλε των καθυστερήσεων, την είχε μαζεμένη στη νίκη με 3-2 επί της Νοτίου Κορέας. Δέχτηκε μεγάλη πίεση, κλείστηκε όλη πίσω και βρήκε γκολ και στις 3 τελικές που είχε εντός εστίας. Δύο γκολ από τον Κούντους και ένα από τον Σαλισού έκαναν τη διαφορά. Για την ιστορία, μιας και το αναφέρουμε, στην τελευταία φάση του αγώνα της με την Πορτογαλία (ήττα με 3-2), ο Ινιάκι Γουίλιαμς έκλεψε την μπάλα από τον απρόσεκτο πορτιέρο, Ντιόγκο Κόστα, αλλά λίγο πριν πλασάρει σε κενή εστία, γλίστρησε! Πήρε μία σπουδαία νίκη επί της Νοτίου Κορέας που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι». Πώς; Με νίκη είναι σίγουρα στην επόμενη φάση, χωρίς να την νοιάζει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Περνάει και με Χ αλλά σε αυτό το σενάριο θέλει μάξιμουμ νίκη της Νοτίου Κορέας με 1 γκολ διαφορά, με Χ ή νίκη της Πορτογαλίας περνάει επίσης. Αντίθετα, με ήττα μένει σίγουρα εκτός. Δεν έχει απουσίες ο Ότο Άντο.

Τα Προγνωστικά του Διονύση Βερβελέ: Πάμε έξυπνα και με κίνητρο για το ταμείο!

Γκάνα – Ουρουγουάη (17:00) – Ανάλυση: Η Ουρουγουάη (1) είναι κι εκείνη μέσα στο κόλπο αλλά θέλει επειγόντως νίκη για να μπει στη διαδικασία να κοιτάξει τα σενάρια πρόκρισης. Ποια είναι αυτά, εφόσον κερδίσει; Περνάει σίγουρα με Χ2 στο Νότιος Κορέα – Πορτογαλία, περνάει και με νίκη της Νοτίου Κορέας, αρκεί η ίδια να κερδίσει με αρκετά γκολ. Παράδειγμα: με 1-0 στο Νότιος Κορέα – Πορτογαλία, η Ουρουγουάη θα περάσει μόνο αν κερδίσει την Γκάνα με 3+ γκολ διαφορά. Προτού μπει σε αυτήν τη διαδικασία, την οποία, βέβαια, πρέπει να γνωρίζουν και οι πρωταγωνιστές, καλείται να κάνει τη δουλειά της, το καθήκον της. Καλύτερη
ομάδα έχει, οφείλει να το βγάλει και στο γήπεδο ή να γίνει πιο ουσιαστική. Με τη Νότιο Κορέα (0-0) δεν ήταν καλή και κινδύνευσε με ήττα, την οποία γνώρισε με 2-0 από την Πορτογαλία. Θα μπορούσε, βέβαια, να είχε πάρει κάτι, μιας και είχε ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γκόμες με το σκορ στο 1-0. Εκτός είναι ο τραυματίας Αραούχο (στόπερ της Μπαρτσελόνα).

Δες την εκτίμηση του αγώνα Γκάνα – Ουρουγουάη (2/12/22)

Σερβία – Ελβετία (21:00) – Ανάλυση: Τελικός πρόκρισης για τη Σερβία. Που θέλει μόνο νίκη και που δε θέλει την ίδια ώρα νίκη των Καμερουνέζων απέναντι στη Βραζιλία. Το δεύτερο είναι δύσκολο να συμβεί, το πρώτο οι Σέρβοι θα το παλέψουν αλλά είναι αναγκασμένοι να πάνε και με τα προβλήματά τους. Μεγάλο θέμα προέκυψε στα media της χώρας για το… ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς και γυναίκα συμπαίκτη του, κάτι που διέψευσε ο φορ της Γιουβέντους. Οι Σέρβοι αυτοκτόνησαν στο ματς με το Καμερούν, εκεί που είχαν το προβάδισμα με 3-1, αλλά δέχτηκαν δύο γκολ και ισοφαρίστηκαν σε 3-3, έχοντας πάρα πολλά αμυντικά κενά. Ο Βλάχοβιτς είναι πάντως αμφίβολος για το ματς, ενώ εκτός είναι οι στόπερ Βελίκοβιτς και Πάβλοβιτς που έγιναν αλλαγή με το Καμερούν.

Τα Προγνωστικά του Τάσου Νικολόπουλου: Με άσπρη βούλα και… μπισκότο!

Σερβία – Ελβετία (21:00) – Ανάλυση: Η Ελβετία έφτασε μια ανάσα από το να πάρει βαθμό από τη Βραζιλία, αλλά δέχτηκε ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον Κασεμίρο και ηττήθηκε με 1-0. Καλή η εικόνα της, παρά την αναγκαστική απουσία του Σακίρι, που ένιωσε ενοχλήσεις και μπήκε ο Ρίντερ στη θέση του στο δεξί άκρο της επίθεσης. Οι Ελβετοί προκρίνονται με νίκη, προκρίνονται και με ισοπαλία αν την ίδια ώρα το Καμερούν δεν κερδίσει το Καμερούν τη Βραζιλία. Πάνε λοιπόν για δύο αποτελέσματα, όσοι πάντως έχουν πάει για δύο αποτελέσματα έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν τους έχει βγει σε καλό! Σακίρι και Οκάφορ δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Βραζιλία, αλλά προπονήθηκαν κανονικά και θα παίξουν κόντρα στους Σέρβους.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Σερβία – Ελβετία (2/12/2022)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView
Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ