ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mundial QATAR 2022

Mundial: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Νεϊμάρ για Νότια Κορέα

Η συμμετοχή του Νεϊμάρ στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της Βραζιλίας στο Mundial είναι τρομερά αμφίβολη.

Mundial: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Νεϊμάρ για Νότια Κορέα

Αβέβαιη εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του Νεϊμάρ στο πρώτο νοκ άουτ ματς που θα δώσει η Βραζιλία στο Μουντιάλ του Κατάρ με τη Νότια Κορέα το βράδυ της Δευτέρας (5/12) στο «Στάδιο 974» της Ντόχα. Ο σταρ της «Σελεσάο» υπέστη διάστρεμμα στο δεξιό του αστράγαλο στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Σερβία κι από σήμερα υα ξεκινήσει προπονήσεις με μπάλα, όπως διευκρίνισε ο γιατρός της Εθνικής, Ροντρίγκο Λάσμαρ.

«Όσον αφορά τον Νεϊμάρ και τον Άλεξ Σάντρο δεν έχουν αρχίσει να δουλεύουν με την μπάλα ακόμα. Θα γίνει το Σάββατο και είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε το πώς αντιδρούν.

Διαβάστε επίσης: Εκτός Μundial Ζεσούς και Άλες Τέλες




Ανάλογα με την κατάστασή τους το επόμενο διήμερο, θα δούμε κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσουν», επισήμανε μετά την ήττα από το Καμερούν ο Ροντρίγκο Λάσμαρ, εκφράζοντας περισσότερη αισιοδοξία για τον πλάγιο μπακ, Ντανίλο (διάστρεμμα), για τον οποίο ανέφερε: «Παρουσιάζει μια πολύ θετική εξέλιξη.»

Από την άλλη, επικρατεί ανησυχία για τους Άλεξ Τέλες και Γκαμπριέλ Ζεσούς. Αμφότεροι έπεσαν «θύματα» τραυματισμών στο γόνατο κι αντικαταστάθηκαν στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης με το Καμερούν και εντός της ημέρας θα υποβληθούν σε εξετάσεις.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ